Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Peraia

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Peraia

Peraia er en smuk kystby i det nordlige Grækenland. Byen ligger tæt på Thessaloniki internationale lufthavn, og blot 22 km fra storbyen Thessaloniki. Peraia rejser byder på et afslappende pusterum væk fra storbyens larm og støj. Gennemsnitstemperaturerne ligger mellem 20-30 grader sommeren igennem og her er det oplagt at tilbringe dagen på Peraias dejlige, store strand. I aftentimerne på rejser til Peraia, kan du nyde den afslappede atmosfære på én af de lokale restauranter eller tavernaer langs kysten og se en smuk solnedgang over havet.

Peraia har et stort udvalg af hoteller med varierende prisklasse og kvalitet efter behov. På rejser til Peraia er det oplagt at vælge et hotel nede ved stranden, hvor der er nem adgang til vandet og en stemningsfuld udsigt til vand- og bjerglandskabet fra vinduet. Peraia strand, samt den nærtliggende strand Galaxias beach, har begge fået tildelt ’det blå flag’, hvilket henviser til vandets gode kvalitet. Havene i Grækenland er generelt kendt for at være utrolig rene, med varmt og roligt vand. Du kan både solbade, surfe og sejle ved disse henrivende strande.

Du behøver ikke bekymre dig om hverken vådt eller tørt, når du drager af sted på dine Peraia rejser. Her er den græske kogekunst i top, og de små tavarnaer, som også er velbesøgt af de lokale, dækker hver aften op med et udvalg af græske klassikere. Vi vil stærkt anbefale at i sætter tænderne i autentisk græsk tzatziki og stegte kalamari. Én anden delikatesse er grillet sværdfisk, som minder lidt om tunsteaks. Sidst men ikke mindst er vi nødt til at nævne mousaka, som af mange er set som Grækenlands nationalret og som er et sundere alternativ til dens italienske fætter, Lasagne.

Peraia er en lille by med få lokale butikker og et rådhus. På rejser til Peraia, er det derfor oplagt at leje en bil og køre til Thessaloniki, hvor du kan få syn på grækenlands næststørste by og dens væld af seværdigheder. Thessaloniki er en travl storby, der ligesom Peraia, er placeret tæt ved kysten. Byen summer af liv med dens hyggelige gader, som rummer et væld af charmerende cafeer og barer. Desuden er den blevet kåret som den 5. bedste europæiske by at feste i. Her kan du vælge både de små, mere intime natklubber eller de større steder, som tilbyder fest og farver for enhver smag. Du kan i det populære ”Ladadika”-distrikt danse til rock, jazz eller traditionel græsk musik og få en uforglemmelig oplevelse af det forrygende natteliv.

Lidt syd for Peraia finder du halvøen Kassandra, som er grækernes eget foretrukne feriested i Grækenland. Herfra er der rigtig gode muligheder for at leje en båd og stikke til søs for at se delfiner. Landkrabber med tendens til søsyge kan i stedet begive sig ind i landet, hvor der bl.a. er mulighed for at få en tour rundt på én af de mange lokale vingårde eller bestige Chortiatis-bjerget.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Thessaloniki
clear sky
23.5 ° C
25.1 °
20.8 °
76 %
1.3kmh
0 %
ons
36 °
tors
38 °
fre
38 °
lør
38 °
søn
35 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Peraia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Peraia #iPeraia #VisitPeraia #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her