Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Pecs

Ungarn

#Hungary Rejser til Ungarn Ungarn er måske ikke det største land, du vil vælge at besøge i år, men det betyder ikke, at der ikke er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Pecs

Pecs er en by af overordentlig stor historisk betydning. Pecs er beliggende i det sydlige Ungarn ikke langt fra den kroatiske grænse.

Byen er oprindeligt grundlagt af romerne i det 2 århundrede og Pecs steg hurtigt i indflydelse i de næste to århundreder. Det var et betydeligt religiøst centrum fra det 4 århundrede, hvor Nekropolis der stammer fra denne æra blev et verdensarvsted i 2000. Det er meget overskueligt at finde frem til sde bedste seværdigheder i Pecs – det eneste man skal gøre er at gå mod centrum.

På hovedtorvet står Gazi Kasim moskeen, selvom den i dag er indviet som en kirke. Den smukke Szechenyi plads blev renoveret i 2010. Andre interessante seværdigheder er statuen af ​​Janos Hyundai, Fatebenefratelli kirken og utallige andre monumenter. Pladsen er vært for flere festivaler og festligheder gennem året. Den største er de årlige Pecs Days, som er en vinfestival, hvor man fejrer de berømte vinmarker i regionen. Du kan også finde Necopolis af Sopiane og Cella Septichora fra det 4. århundrede der i dag er beskyttet af en moderne bygning men med mulighed for at besigtige.

Interessant er også Zsolnay museet, som ligger i en bygning fra det 13 århundrede. ​​Miklos Zsolnay etablerede i midten af ​​det 19 århundrede en keramikfabrik der bragte verdensomspændende omtale og anerkendelse til byen. På museet kan du få historien om familien og keramikken.

Når du nu er ved museerne er det også værd at kigge på Amerigo Tot museet, renæssancemuseet og det etnografiske museum. Pecs er en spændende og fascinerende by med mulighed for spændende kulturelle oplevelser.

Rejser til Pecs, Ungarn

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Pecs og Ungarn.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Pecs Tourist Information Office

Széchenyi tér 1
7621 Pécs

T: +36 72 511 232

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ungarns turistkontor

#Touristboard Hungary Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #Hungary #visitHungary #iHungary #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Ungarn

#Ungarn #Covid19 Coronavirus status / statistik - Ungarn Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Ungarn

#Foodie Ungarn Foodie Video Mad i Ungarn Traditionelle retter er normalt centreret omkring kød, grøntsager, frugt, brød og ost. Ungarsk mad er også kendt for at være...
FAQ Wiki og fakta om landet

Ungarn i historiebøgerne

#History Ungarns historie video Historie kort fortalt Ungarn har været beboet med forskellige stammer og grupper som kelterne og romerne. Magyarerne, en lille nomadegruppe, der oprindeligt kom...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pécs
clear sky
27 ° C
27 °
27 °
50 %
3.1kmh
0 %
ons
23 °
tors
24 °
fre
26 °
lør
14 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PECS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Pecs #iPecs #VisitPecs #Hungary #VisitHungary #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her