Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Patras

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Patras

Patras oprindelse som by, eller bosted, er mere end fire tusinde år gammelt. Selve byen befinder sig for foden af Mount Panachaikon, med udsigt over Patras Golfen i Vestgrækenland. Patras er bedst kendt for dets årlige karneval, med satiriske flåder og fantastiske parader. Derudover støtter byen op om dens kultur og traditioner, ved at fremhæve performancekunst og lokallitteratur, hvoraf turister kan opleve begge dele året rundt.

Byen har udgjort en vigtig del af adskillige herskende kulturer, såsom Romerriget. Derudover spiller religion en vigtigt rolle i byen, da Sankt Andrew blev korsfæstet her. Igennem historiens gang har Kristendommen udgjort en betydelig del af byens kultur.

Glem ikke at besøge George Square

Patras er blevet udsat for adskillige jordskælv igennem historiens gang og har overværet megen ødelæggelse under den Græske Uafhængighedskrig. Af denne grund er det ikke alle dele af byen som er ældgamle, men mange af dem er blevet genopbyggede med hjælp af traditionel teknik. George Square, også kendt som Plateia Yioryiou, byder på et vidunderligt neoklassisk teater og er dermed en af de bedste pladser i byen. Her kan du drikke en kop kaffe og nyde udsigten over de mange smukke facader. Få dig en bid mad her inden du fortsætter videre ind i byen.

Mosaikkerne i Sankt Andrews Katedral

Hvis du er på udkig efter en autentisk oplevelse vil du højst sandsynligt ikke nyde katedralen, da den er opført efter 2. Verdenskrig. Katedralen befinder sig i nærheden af havnen og byder på et væld af mosaikker som skildrer livet i Patras igennem historiens gang. Den betragtes ofte for at være et pilgrimsskrin blandt kristne cirkler, så det er vigtigt, at du husker passende beklædning inden du forsøger at komme ind i katedralen. I nærheden af alteret udstilles Sankt Andrews kranie, hvis det interesserer. Efter rundvisningen kan du sætte dig udenfor og nyde en kop kaffe i den skyggefulde park bagved katedralen.

Gå ikke glip af det romerske odeon

Motion vil du ikke få for lidt af når du besøger det romerske odeon. Strukturen er blevet delvist genopbygget og udgør en vigtig del af den daglige lokalkultur. Hvis du ikke har noget imod lidt stress og jag blandt folk som nyder nattelivet er det helt klart et sted du bør besøge. Her vil du få et indblik i romersk arkitektur og samtidig have mulighed for at få din yndlingsdrink. Hvis det interesserer kan du endda tage op til Patras fæstningen for at udforske byen til fulde.

For nogle er en tur til Patras en pilgrimsrejse; for andre er det blot en dejlig ferie som byder på en autentisk oplevelse af Grækenland. Uanset om man er interesseret i arkitektur eller badeferie har Patras noget for alle. Byen lægger især vægt på kultur og afholder derfor festivaller året rundt. Der er altid noget nyt at lave i denne dejlige by.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pátrai
clear sky
24.4 ° C
24.4 °
22 °
66 %
2.2kmh
0 %
søn
26 °
man
26 °
tirs
27 °
ons
29 °
tors
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Patras
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Patras #iPatras #VisitPatras #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her