Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Paramaribo

Surinam Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Suriname

#Suriname Rejser til Suriname Surinam, som ligger klemt inde mellem Guyana og Fransk Guyana langs Sydamerikas Atlanterhavskyst er det mindste land på kontinentet. Den samlede befolkning...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Paramaribo

Paramaribo ligger ved Surinam floden og byder på en fantastisk gammel og indre by med en fantastisk international oplevelse. Det er en hovedstad hvor hollandsk er hovedsproget og der er en særpræget sydamerikansk flair over det liv der leves.

Under dit ophold i Paramaribo finder du flere museer der bør opleves. Prøv Maritime Museum, Koto Museum, og Surinam Rum House til at starte med. Du kan også besøge det numismatiske museum samt det kirkelige museum, der er dedikeret til Fader Donders arbejde, der behandlede spedalskhed i byen.

Sørg for at gå en tur på Maagdenstraat under dit ophold i Paramaribo. Her er der rigtigt mange forretninger at se på, selv om der er sikkert er flere kinesiske guldsmede pr. indbygger end nogen anden sted i verden. Ikke kun kan du få dine nuværende smykker renset eller repareret, men du vil også finde mange nye fristende varer til at tage med dig hjem.

Hvis du vil se den bedste udsigt over byen, gå til Wijdenbosch broen. Tag vandrestien og undgå den travle hovedvej, så du kan sætte pris på udsigten. Paramaribo er en by, hvor der sker noget magisk hver dag. Du vil opleve at denne by kan give fantastiske oplevelser til alle.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Paramaribo Tourist Information

Palmentuin
Kleine Waterstraat
Paramaribo

T: +597 879 1770

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Distrikt Paramaribo
scattered clouds
29 ° C
29 °
28.9 °
70 %
3.6kmh
40 %
søn
29 °
man
30 °
tirs
29 °
ons
30 °
tors
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Paramaribo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Suriname #Paramaribo #iParamaribo #visitParamaribo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her