Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Paphos

Cypern

#Cyprus Rejser til Cypern Cypern har været et fast sted at tage på ferie i næsten 2000 år. Grunden til, at det er sådan et populært...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Paphos

Paphos, som ligger i den sydvestlige del af Cypern, er en by, der rent faktisk er del af Nye Paphos.

Gamle Paphos, som var Afrodites fødested, var øens hovedstad i årstiden, og mange kristne valfartende rejser til denne by, fordi apostlen Paulus besøgte byen i det første århundrede. Paphos er på UNESCOS liste over verdensarvssteder, og denne by tilbyder et antal eventyr, både ved kysten og inde i landet, der vil hjælpe dig med at slappe af på den måde, der passer dig bedst.

Hvis dine rejser bringer dig forbi Paphos i den nærmeste fremtid, er der her nogle få ideer, der kan hjælpe dig til at nyde turen i fulde drag!

Du må ikke gå glip af Paphos Slot!

Slottet, som oprindeligt blevet bygget af byzantinerne som fort til beskyttelse af den lokale havn, og det blev ombygget til et slot af osmannerne, efter de erobrede øen. Du kan ikke undgå at se det ved kanten af Paphos Havn, og det har opfyldt mange vidt forskellige behov i årenes løb. Det har været fængsel, forsvarsanlæg, og endda et saltlager. På det sidste er den lokale kulturelle festival blevet afholdt her hver september.

Der er også et antal mystiske gravkamre, der ligger omkring 2 kilometer nordvest for havnen, og mange af dem daterer tilbage til det fjerde århundrede f.Kr. Kongernes Grav er på verdensarvslisten, og selvom man har kendt til dem i århundreder, er det kun i de sidste par århundreder, der har fundet omfattende udgravninger sted.

Et sidste stop på din historiske tur rundt på Paphos er Afrodites Klippe, som betragtes som værende hendes egentlige fødested. Den stikker ud af det turkise vand og er ofte omgivet af masser af havskum, på grund af den stærke sø og udgør et majestætisk billede. Der er en god restaurant på stedet og en turistpavillon, man kan udforske og nyde.

Paphos har mange fine strande, man kan nyde

Selvom landbruget bidrager meget til den lokale økonomi og tilbyder besøgende chancen for at nyde lokalt dyrkede druer, bananer og tobak, er det turismen der holder Paphos gående. Og der er ikke noget at sige til det i betragtning af de smukke kysthoteller der ligger rundt omkring på strandene i denne by. Du har nogle vidunderlige muligheder at vælge imellem, men pas på ikke at købe katten i sækken – hvis du ikke bor på feriestedet, og du prøver på at benytte dig af stranden, kan du godt blive bedt om at gå.

Som et sidste stop kan vi anbefale at tage en tur ned af Sankt Paulus’ Alle. Det er den primære gennemgående vej i Paphos og forbinder indkøbsdistrikterne med kysten. Tag over til Limanaki eller den “lille havn” efter et antal små restauranter og små butikker man kan nyde, hvor alleen rent faktisk er lukket for trafik. Det er den perfekte måde til at afslutte din ferie på Paphos!

Hvad ville du gerne inkludere i din rejse til denne historiske by på Cypern? Hvad enten du ønsker at betone det gamle eller det nye, vil du finde, at alt hvad du nogensinde har ønsket dig i en ferie kan findes her. Planlæg din tur i dag og forbered dig så på bare at lade verden glide forbi dig, når du først er ankommet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cyperns turistkontor

#Touristboard Cyprus Tourism Authority T: +357 22691100 e-mail: cytour@visitcyprus.com WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Cyprus #visitCyprus #iCyprus #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Cypern

#Cypern #Covid19 Coronavirus status / statistik - Cypern Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Cypern valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#Cyprus #euro #eur #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Paphos
clear sky
20.9 ° C
21 °
20.9 °
52 %
1.5kmh
0 %
fre
23 °
lør
25 °
søn
23 °
man
23 °
tirs
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PAPHOS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Paphos #iPaphos #VisitPaphos #Cyprus #VisitCyprus #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her