Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Panama City

Panama Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Panama

#Panama Rejser til Panama Det første man kommer i tanke om, når man tænker på Panama, er Panamakanalen. På den ene side har man Atlanterhavet (Caribiske...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Panama City

Panamakanalen er ofte det første folk tænker på, når de tænker på landet Panama. En del af kanalen gå gennem Panama City, hvor den danner en enestående park for folk, der elsker at se på skibe. Denne by daterer dog tilbage til 1519 og har været en af de vigtigste handelsbyer i regionen, siden den blev grundlagt. Efter at være blevet ødelagt af Henry Morgan i 1671, blev den genopbygget på det nuværende sted i 1673.

Panama City er hjem til to steder, der er på Verdensarvslisten. Det gamle Panama indeholder de sidste rester af byen fra dens oprindelige grundlæggelse i det 16. århundrede. Det historiske distrikt, der kaldes Casco Viejo eller Casco Antiguo, byder på en blanding af arkitektoniske stilarter i over 800 bygninger fra begyndelsen af byens genopbygning. Tag ned til Las Bovedas, som er en promenade langs vandet, og du vil finde, at du er omgivet af Stillehavet. Som en del af promenaden, kan man se den gamle bys gamle kampestensfængsel, som har lagt navn til området.

En af byens nyere områder, Fuerte Amador, er et område i udvikling, hvor der er nogle få muligheder for at deltage i nattelivet. Der er et mindre Smithsonian museum og station ved Naos øen, og Culebra Næs, der er åben for offentligheden. Et museum til Frank Gehry, arkitekten bag det berømte Guggenheim Museum i Bilbao, åbnede på Fuerte Amador i 2014. Det kan være vanskeligt at få adgang til punkter uden for byen, men Panama City tilbyder mange muligheder for at gå på opdagelse, der er perfekte for enhver besøgende. Find vej hertil, så vil byens skønhed gøre dig målløs.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Panamas turistkontor

#Touristboard Panama Tourism Authority T: Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Panama #visitPanama #iPanama #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Panama City
broken clouds
25.6 ° C
26.1 °
24.3 °
91 %
2.1kmh
75 %
lør
28 °
søn
27 °
man
25 °
tirs
28 °
ons
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
PanamaCity
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Panama #PanamaCity #iPanamaCity #visitPanamaCity #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her