Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Pamplona

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Pamplona

Takket være San Fermin festivalen kender alle denne utrolige spanske by på grund af det årlige tyre løb. Byen ligger lige ud for Atlanterhavskysten nær grænsen til Frankrig og har været en by der har set meget gennem historien. Pamplona var engang vinterlejr for den romerske general Pompejus, da han kæmpede mod Sertorius i år 75 f.Kr. og romerne betragtes ofte som byens grundlæggere.

En af de mest bemærkelsesværdige træk i denne by er den vægt, der er lagt på at skabe offentlige grønne områder. Der er en række parker, der er meget egende for en spadseretur på en smuk eftermiddag, nogle af parkerne er anlagt i 1600 tallet. Den bedste af dem alle er Taconera Park med lange brede gangstier.

Hvis du vil slentre gennem de nordlige dele af Pamplona ​​vil du nyde alt hvad Media Luna Park har at byde på. Det er specifikt beregnet til at hjælpe besøgende til en spændende sightseeing tur, så tag en spadseretur og nyd oplevelsen. Yamaguchi Park er også en interessant park, du vil nyde den lille japanske have der er godt vedligeholdt.

Efterhånden som tiden gik i middelalderen, blev religion en prioritet i byen. derfor kan du i dag finde en række fantastiske kirker og andre religiøse bygninger, der går helt tilbage til 1300 tallet. Det bedste eksempel på dette er Maria katedralen, som blev bygget på stedet hvor der engang lå to andre kirker. Middelalderkongerne i Navarra blev kronet her og udgravninger omkring stedet har afdækket gader og bygninger fra 1. århundrede f.Kr.

Militær arkitektur har også en stor indflydelse i Pamplona, hvilket fremgår af det hus fra 1300 tallet, der blev brugt som retsbygning i flere århundreder. Der er også en række broer fra middelalderen, herunder Magdalena broen og San Pedro broen.

Rejser til Pamplona, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Pamplona og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Pamplona Tourist information

Calle San Saturnino 2
Pamplona

T: +34 948 420 700

www: Website Link

Turismo de Navarra

Calle Navarrería 39, 2ª planta
31001 Pamplona
Navarre

T: +34 848424640

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Pamplona
clear sky
25 ° C
25 °
25 °
47 %
7.2kmh
0 %
fre
26 °
lør
32 °
søn
25 °
man
22 °
tirs
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Pamplona
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Pamplona #iPamplona #VisitPamplona #Navarre #Navarra #NavarraDeFoto #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her