Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Palmanova

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Palmanova

I Palma Nova på Mallorca får du den perfekte blanding af afslapning, solbadning og mindeværdige aftener og nætter. På en ferie i Palma Nova er der muligheder for hele familien, så feriestemningen er i top døgnet rundt hos både yngre og ældre. Store og små børn kan forlyste sig i det Western-inspirerede vandland, og voksne kan nyde det muntre natteliv i nabobyen Magaluf.

I Palma Nova er stranden stedet, hvor det sker, og rejsende grupper kan dyrke forskellige typer vandsport. En tur på bananbåden er obligatorisk. Der ligger to vandlande i umiddelbar nærhed, som også er perfekte udflugtsmål for grupper på ferie. På den skøre 54-hullers golfbane kan I muntre jer med at kåre dagens vinder. Palma Novas natteliv er oplevelser, I aldrig glemmer. Den mest populære natklub er Banana Joes, hvor de mange gæster kommer for musikken og de flotte cocktails. Der er også adskillige barer i området med karaoke og levende underholdning, så du kan teste dit sangtalent. Alternativt tager i en aften i Magaluf og fester med verdens bedste DJ’s!

I Palma Nova er der garanti for sol og glade dage for alle i familien! Vælg et af de mange familievenlige hoteller, hvor i får en underholdende ferie, kan lege på de børnevenlige, solbeskinnede strande og opleve de mange flotte seværdigheder, som gør Palma Nova til det oplagte valg for familieferien på Mallorca. Golf Fantasia er et oplagt mål for en familieferie på Mallorca med masser af sjove aktiviteter i en junglepark.

House of Katmandu forlystelsesparken er også en sjov familieudflugt med 4D-biograf og mange vilde forlystelser! Når I trænger til at blive kølet ned, går turen til Western Water Park eller det nærliggende Aqualand! Palma Nova har mange forskellige typer restauranter, barer og diner’e, så der er noget for enhver smag. Cheeks og Kompass på hovedgaden er traditionelle pub’er med levende underholdning.

Rejser til Palmanova, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Palmanova og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo Islas Baleares

Agència de Turisme
C/ Rita Levi s/n
07121 Palma, Majorca

T: +34 971177210

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Palma de Mallorca
clear sky
28.5 ° C
29.5 °
27.5 °
70 %
1.5kmh
0 %
man
32 °
tirs
33 °
ons
34 °
tors
34 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Palmanova
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Palmanova #iPalmanova #VisitPalmanova #Balerares #IslasBaleares #BalearicIslands #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her