Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Oxford

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Oxford

Uddannelse er ofte det første, man tænker på, når man tænker på Oxford. University of Oxford, der først blev nævnt i det 12. århundrede, menes at være det ældste engelsksprogede universitet i verden. Alligevel er universitetet blot et af de mange seværdigheder der gør et besøg i Oxford til en oplevelse. Oxford besøges hvert år af op til 9 millioner mennesker.

Omgivet af historiske bygninger er Cornmarket Street et fuldstændig fodgængerområde, hvor du finder flere vidunderlige skjulte perler. I Oxford Covered Market kan du finde spændende boder fulde af varer fra turistkitsch til fornemme samt hurtige spisesteder og dagligvarer.

Flere museer er også en tur værd under et besøg i Oxford. Den ældste er Ashmolean Museum, der er som det første universitetsmuseum i verden. Betydelige kuriositeter, værker af da Vinci og Michelangelo og en Stradivarius violin ved navn Messias er blot nogle af de udstillinger du kan se.

Der er et naturhistorisk museum, et videnskabsmuseum på Broad Street og Bate Collection af musikinstrumenter som du kan besøge. En overset samling er Christ Church Picture Gallery, der har mere end 200 gamle mestermalerier.

Seværdigheder i Oxford

The Ashmolean Museum of Art and Architecture

En del af University of Oxford. Etableret i 1683 og er et af verdens ældste og fineste museer. Adgang er gratis, selvom donationer accepteres og værdsættes.

Sheldonian Theatre

Denne storslåede struktur tilbyder enestående udsigt over byen. Det blev designet af Sir Christopher Wren og bygget over en fireårsperiode fra 1664-68.

Bodleian Library

Bodleian dateres tilbage til det fjortende århundrede og huser mere end seks millioner tekster og er et af verdens førende biblioteker.

Christ Church

Christ Church blev grundlagt af kardinal Wolsey i 1524 og er det ældste kollegium i Oxford University -systemet og fungerer som Oxfords katedral. Sitet er kendt for mange turister via dets forbindelse til Lewis Carroll og Alice -bøgerne og for nylig dets optrædener i Harry Potter -filmene. Linjer kan være lange, men gallerierne og haverne er værd at vente på. Adgang.

Museum of the History of Science

Dette usædvanlige museum er dedikeret til historien om videnskabelige instrumenter, og dets samling af næsten 10.000 af disse instrumenter er uden peer. Roterende udstillinger, mange med gratis adgang.

Rejser til Oxford, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Oxford og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Oxford Tourist Information

Oxford Visitor Information Centre
15-16 Broad Street
Oxford

T: +44 7412 937003

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Storbritannien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Oxford City Walk

#CityWalk City Walking Tour Oxford, video Oxford https://www.youtube.com/watch?v=uZEnkpFXd9I   #Oxford #England #Citywalk #Sightseeing #Video
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Oxford
few clouds
16.2 ° C
17.3 °
15.1 °
69 %
6.2kmh
20 %
man
16 °
tirs
19 °
ons
17 °
tors
17 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Oxford
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Oxford #iOxford #VisitOxford #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her