Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Oviedo

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Oviedo

Oviedo ligger i det nordlige Spanien og har sit navn efter Sudarium af Oviedo, som er et religiøst relikvie, der har været i byen siden det niende århundrede.

Relikviet, er der mange der hævder at det er noget af det klæde, der var svøbt om Jesu hoved, efter han var død. Det opbevares i et lille kapel, der blev bygget specielt til relikviet, og det vises kun frem for offentligheden tre gange om året.

San Miguel de Lillo 

Mange kommer til Oviedo for at se San Miguel de Lillo, fordi det er et sjældent eksempel på håndværk fra det niende århundrede, der er smukt præserveret. Der er endda geometriske freskoer udstillet her, og selv om stedet blev helliget som kapel, betragtes det i dag som værende mere hen efter et monument for byen. Den eneste måde at komme ind på er ved at købe en billet, så vil du få en guidet tur.

Hvad mange ikke er klar over er, at Santa Maria del Naranco er inkluderet i den billet, man skal købe, så du kan se begge steder under dit besøg til Oviedo. Katedralen her er bemærkelsesværdigt imponerende, og når du når op på toppen af bakken er her en udsigt, du ikke må gå glip af.

I sin tid var der en jagthytte på dette sted, og man kan ikke komme uden om, at man kan mærke historien med hvert trin. Slut dit besøg ved at gå gennem det arkæologiske museum, hvor de bedst bevarede artefakter fra disse to steder er udstillet.

Fantastiske museer i Oviedo

Det er ikke blot oldtidshistorie og religiøse artefakter, der gør et besøg til denne by til en oplevelse. Asturias Kunstmuseum ligger for eksempel i tre bygninger, der har over 10.000 genstande i deres permanente samling. Der er dog kun omkring 400 genstande udstillet til enhver tid, så hver rundtur kan afsløre nye skatter, når du går igennem. Det er heller ikke bare malerier, da fotografier, skulpturer og endda lertøj er en del af samlingen.

Når man besøger en kystby betyder det som regel, at der er masser af fiskerestauranter, og sådan er det også i Oviedo. Mens du er i byen, anbefaler vi at besøge Bocamar, hvor alle menupunkterne har en dejligt naturlig smag, der er blevet let og behændigt tilrettet i køkkenet. Hvis de har det, skal du sørge for at prøve den vilde pighvar. Deres spydstegte rejer, havtaske, og sæsonbestemte grøntsager er også en klassisk kombination, der tilbereder helt perfekt på denne restaurant.

Rejser til Oviedo, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Oviedo og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Oviedo Tourist information

C/ Marqués de Santa Cruz
Oviedo

T: +34 985 227 586

www: Website Link

Turismo de Asturias

Sociedad Pública de Gestión y Promoción Turística y Cultural del Principado de Asturias, S.A.U.
Laboral Ciudad de la Cultura
C/ Luis Moya Blanco, 261
33203 Gijon

T: +34 952976151

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Oviedo
clear sky
24.2 ° C
24.9 °
20.7 °
64 %
1.8kmh
0 %
fre
25 °
lør
26 °
søn
25 °
man
26 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Oviedo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Oviedo #iOviedo #VisitOviedo #Asturias #ParaísoNatural #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her