Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Oujda

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Oujda

Oujda, som ligger på Marokkos østlige grænse, er lige syd for Middelhavet og betragtes som værende hovedstaden for landets orientalske område. Det menes, at romerne oprindeligt bosatte sig i området, men byen blev officielt grundlagt i år 994, og den har vokset sig stærkere og større lige siden.

Oujda, som er hjem til Gharnati musikscenen og da der er adskillige festivaller forbundet med den, vil der altid være musik et eller andet sted I Oujda, der vil give dig lyst til at flytte dine fødder og danse. Planlægger du et besøg til Oujda inden for den nærmeste fremtid? Her er nogle få ting, du måske vil more dig med, mens du nyder en Gharnati melodi!

Mange begynder ved helligdommen Sidi Yahya

Helligdommen Sidi Yahya Ben Younes ligger i oasen af samme navn, hvor du kan strække benenene, nyde noget frisk luft, og lade ungerne rende rundt, hvis de er med på turen. Stedet er fyldt med eukalyptustræer og dufter af tamarisk, og der er folk, der mener, at helligdommen rent faktisk er Johannes Døberens gravkammer. Alle de tre store religioner valfarter til stedet, og du kan også nyde omgivelserne, mens du er der. Snup en sandwich og noget at drikke fra en af de lokale sælger, og sig ja tak, hvis du bliver inviteret ind i helligdommen.

Hvis du er interesseret i en mere planlagt udflugt i og omkring Oujda, er det Berkane, du skal til. Du vil finde, at der er nogle gode spisesteder, mens du forbereder dig på at se de omkringliggende bjerge og landskaber. Der venter dig huler, kløfter og meget mere på disse eventyr, så det er pengene værd at investere i en guide til turen, hvis du elsker at gå på opdagelse.

Mangler du et sted at spise i Oujda?

Hvis du er nået til Oujda, skal du spise på Restaurant Nacional mindst en gang, mens du er der. Det er et af de bedste steder i byen, hvilket betyder, at det også er et af byens travleste steder! Der er køer, selv til frokost, så sørg for at komme tidligt, hvis du gerne vil have bord med det samme. De byder på steg fisk og grillkød, og du kan går heller ikke forkert med en salat, hvis det er det, du vil have.

Efter et måltid, kan vi anbefale dig at udforske Oujdas medina. Den er ikke så stor som nogle af de andre, man kan se i Marokko, men den er blevet restaureret for nylig, og mange af torvene byder på masser af madboder. Gå bare ned og find nogle Oujda oliven – de er langt det bedste, du vil få på hele din tur, også selv om du ikke kan lide oliven!

Er du klar til at besøge Oujda i dag? Hvis du er det, skal du sørge for at føje disse ting til din rejseplan, så du selv kan opleve de vigtigste ting, denne by har at byde på. Med fantastisk mad, utrolige seværdigheder og masser af historisk værdi, kan du godt få lyst til at valfarte til dette sted, også selv om du ikke er religiøs!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Oujda Tourist Information

Délégation Régionale Du Tourisme Oujda
Boulevard Mohammed V
Place du 16 Aoūt
60000 Oujda

T: +212 (0) 56 68 56 31

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Rabat
scattered clouds
25.4 ° C
29.7 °
24.5 °
79 %
3.6kmh
40 %
tors
25 °
fre
26 °
lør
24 °
søn
24 °
man
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Rabat
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Rabat #iRabat #visitRabat #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her