Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Ouagadougou

Burkina Faso

#Burkina Faso Rejser til Burkina Faso Engang kaldet Øvre Volta, blev Burkina Fasos uafhængig i 1960 efter at have være etableret som en selvstyrende koloni Fransk...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ouagadougou

Ouagadougou er hovedstaden og det industrielle centrum af Burkino Faso. Ofte kaldet “Ouaga”, mange er ansat i tekstil- eller fødevareforarbejdningssektoren.

En af de mest fascinerende oplevelser, der findes i byen, er Bangre-Weoogo Urban Park. Stier til løb og gå er tilgængelige. Der er også en lille zoologisk have i området. Nær broen finder du krokodiller, der soler sig på en varm dag. Før kolonitiden var parkens område en hellig skov. I dag fungerer det som et naturligt bevaringsområde.

Nationalmuseet er et interessant kompleks, der tilbyder to ekstremer. På den ene side finder du udstillingerne er dedikeret til mange forskellige lokale kulturer. På den anden side finder du ud af, at de fleste bygninger i komplekset er helt tomme. Prøv National Museum of Music og Manega Museum for interessante ture også.

Hvis du elsker kunst, så brug din tur til Ouagadougou som en undskyldning for at besøge Laongo, cirka 30 km øst for byen. Det er her store plader af granit høstes til billedhuggere. Udstillinger inden for byen har værker fra 5 forskellige kontinenter.

Fredag ​​morgen symboliserer Moro Naaba-ceremonien en historisk Mossi-begivenhed, der fejrer en tid, hvor fred blev valgt i stedet for krig. Filmfestivaler, kunst- og håndværksfestivaler og franske kulturfestivaler afholdes rutinemæssigt hele året.

Som et sidste stop, tag dig over til det centrale marked. Det er blevet genopbygget efter en ødelæggende brand i 2003 og er et af de bedste steder at finde tekstiler i byen. Ouagadougou er et sjovt sted at udforske. Planlæg dit ophold og se, hvilke skatte du måske finder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Burkina Fasos turistkontor

#Touristboard Burkina Faso Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #BurkinaFaso #visitBurkinaFaso #iBurkinaFaso #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ouagadougou
overcast clouds
27.8 ° C
27.8 °
27.8 °
60 %
3.5kmh
99 %
lør
29 °
søn
31 °
man
33 °
tirs
35 °
ons
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ouagadougou
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#BurkinaFaso #Ouagadougou #iOuagadougou #visitOuagadougou #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her