Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ottawa

Canada

#Canada Rejser til Canada Canada føles som hjem. Uanset om du vælger at gå en tur langs byens havn, udforske de mange maleriske bjergruter, eller fare...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Ottawa

Ottawa er en af Canadas skjulte perler. Det er ikke et sted, der normalt er på den almindelige turists radar, men du vil her finde en atmosfære, der er varm, velkommende og hjemlig. Det er et teknologisk og politisk center, men det er også en by med intens skønhed. Du kan se dette med egne øjne, hvis du besøger Parliament Hill, ByWard Market og Golden Triangle.

Som mange europæiske byer er arkitekturen i Ottawa beregnet til at være nyttig og formel. Du vil også finde eksempler på gotisk renæssance og romansk arkitektur. For at bevare udsigten til Ottawas Peace Tower og Parliament Hill fra det meste af byen er der fastsat restriktioner på bygningshøjder.

Kunstscenen i Ottawa er stærk. Adskillige af Canadas nationale gallerier og museer ligger i denne by. Du vil også finde mange skulpturer på torvene, herunder en Maman skulptur, der er knap ti meter høj og en bronzestatue af en edderkop. Sørg for i det mindste at besøge det Canadiske historiske museum og Postmuseet.

Der er også flere historiske steder, der er værd at besøge. Disse omfatter Rideau-kanalen, som er det ældste fungerende kanalsystem i Nordamerika. Den blev åbnet i 1832 på grund af en potentiel trussel om krig med USA, og den har flere snese sluser, der forbinder Ottawa-floden med Lake Ontario.

Ottawa er en by, der på mange måder føles europæiske, men den har også sin helt egen personlighed. Hvis du er på udkig efter et stille feriested, der føles hjemligt, er det her, du skal til.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ottawa Tourist Information

90 Wellington St
Ottawa, ON K1P 1A5

T: +1 844-878-8333

Ontario Tourism

Destination Ontario
10 Dundas Street East, Suite 900
Toronto, Ontario, Canada M7A 2A1

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Canadas turistkontor

#Touristboard Canada Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Canada #visitCanada #iCanada #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Canada valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 5¢, 10¢, 25¢, 50¢ cent $1, $2 Dollar$5, $10, $20, $50, $100 Dollar Bank of Canada#Canada #dollar #cad #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ottawa
broken clouds
28 ° C
29.6 °
26 °
55 %
1.3kmh
53 %
fre
28 °
lør
30 °
søn
25 °
man
19 °
tirs
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ottawa
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ottawa #iOttawa #VisitOttawa #Ontario #VisitOntario #Canada #VisitCanada #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her