Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Ornos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Ornos

Ornos er en smuk by, som ligger få kilometer fra Mykonos By på den sydvestlige del af en græske ø. Engang var det en lille fiskerlandsby, men byen er blomstret op til det populære turistresort I ser i dag. Hvis I tager på en ferie til Ornos, så kan I slappe af på den smukke strand i den varme græske sol. Ornos ligger på den sydlige kystlinje på et lille stykke land, og er en lang og meget bred bugt, som gradvist bliver dybere, hvilket gør den perfekt for familier med børn.

Da det er en populær destination blandt lokale og turister., så er stranden fyldt med alle de faciliteter I har behov for inklusive liggestole og parasoller. Bugten er også fyldt med tavernaer og barer, hvis I skulle ønske at køle lidt ned i skyggen eller nyde noget af den fantastisk mad Grækenland kan tilbyde. I behøver ikke gøre ret meget andet end at læne jer tilbage på sandet på en ferie i Ornos, men hvis I gerne vil udforske området lidt mere, så er der en masse bådture, som går fra havnen hver dag, som besøger andre strande såsom Psarou, Agari og Paradise såvel Delos ø. I kan deltage i vandsport eller nyde sigtbarheden på 30 meter i det krystalklare vand, hvor I kan snorkle eller dykke.

Mykonos By ligger bare en kort køretur væk fra Ornos, og med busser, som kører regelmæssigt, så er det nemt at komme dertil. Byen selv er uden tvivl værd at besøge, hvor I kan gå rundt på de smalle snoede gader med hvidvaskede bygninger, boutiques og skjulte lokale restauranter. Noget af den fineste lokale mad kan findes i Mykonos By, og det er et fantastisk sted at tilbringe en aften og blive forkælet med græsk mad. Uanset om I ønsker at tilbringe en aften med at sippe cocktails og med udsigt over havet eller danse indtil solen står op på et af de livlige diskoteker, så findes alt lige i nærheden.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mykonos
clear sky
28.5 ° C
28.7 °
27.1 °
51 %
6.2kmh
0 %
tors
27 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
26 °
man
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ornos #iOrnos #VisitOrnos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ornos
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her