Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Oranjestad Aruba

Aruba

#Aruba Rejser til Aruba Aruba er en lille ø i det Caribiske hav, der officielt hører under det hollandske kongerige. Den benævnes ofte ved sit tilnavn:...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Oranjestad Aruba

Oranjestad i Aruba, der sommetider kaldes Playa, ligger i øens vestlige ende og giver omgående adgang til nogle af de bedste strande, der findes. Byen er bygget omkring Fort Zoutan i det 18. århundrede og havde oprindeligt ikke noget navn. Det var ikke andet end et sted, hvor man avlede, opdrættede og eksporterede heste.

I Oranjestad kan du få din lyst til at shoppe styret, før du nyder at ligge i solen. Langs byens hovedgade vil du finde talrige små butikker og caféer, blandt andre ting, du kan nyde. Klimaet i Aruba er næsten altid skønt, så tag behageligt tøj med, og nogle sko, der er gode at gå i. Hvis du lejer en cykel for en dag, er det også en god måde at nyde byen på.

Vandsport er altid en mulighed i Oranjestad. Parasailing, fiskeri og snorkling er typiske fritidsaktiviteter på øen. Hvis du gerne vil nyde en afslappet dag på vandet, kan du overveje at tage en sejltur eller leje en båd. Og der er masser af strande, der bare venter på, at du skal komme og slikke sol hele eftermiddagen, hvis det er det, du foretrækker.

Der afholdes flere festivaler i byen i årets løb. Det årlige karneval er ofte mest populært, men Soul Beach Music Festivalen, Bon Bini Festivalen og fakkelparaden er også meget populære. Sørg for at besøge Fort Zoutman, øens ældste bygning, og se også de imponerende udsigter derfra. Aruba er en fantastisk ferieø, og Oranjestad gør det nemt at se alting, mens du er på ferie. Gør dig klar til at more dig storartet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Oranjestad Tourist Information

L.G. Smith Blvd 8
Oranjestad, Aruba

T: +297 582 3777

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Arubas turistkontor

#Touristboard Aruba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Aruba #visitAruba #iAruba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Oranjestad
few clouds
33 ° C
33 °
33 °
58 %
11.8kmh
20 %
tors
33 °
fre
29 °
lør
27 °
søn
28 °
man
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
OranjestadAruba
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Aruba #Oranjestad #iOranjestad #visitOranjestad #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her