Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Oran

Algeriet

#Algeria Rejser til Algeriet Algeriet byder besøgende på uovertrufne udforskningsmuligheder langs Middelhavets smukke kyst. Igennem historiens gang har landet udgjort en del af adskillige imperier og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Oran

Denne algeriske by, som er grundlagt i det tiende århundrede, ligger på Middelhavskysten og tilbyder besøgende mange chancer til at gå på opdagelse gennem historien, mens de slapper af ude ved vandet. Som den næststørste by i landet, vil du også have masser af faciliteter til rådighed for dig, der vil hjælpe dig til at slappe af og lade dig samle kræfter på helt din egen måde.

En af de først stop på din rejseplan bør være Santa Cruz Fort, da du kan udforske denne fæstning fra det 16. århundrede, mens du får en fantastisk udsigt over byen og havet. Er du klar til at finde ud af, hvad mere Oran har at tilbyde besøgende i dag? Så lad os se nedenfor!

Den perfekte sammensmeltning af fransk, osmannisk og spansk indflydelse

Oran er en unik by, fordi den har en bemærkelsesværdig blanding af tre vidt forskellige stilarter inden for arkitekturen. Du vil finde spansk indflydelse fra det 16. århundrede, mens Bey Othmane Moskeen er et godt eksempel på osmannisk arkitektur fra det 18. århundrede, efter spanierne besluttede, at det ikke var umagen værd at fortsætte deres besættelse. Blot 40 år senere, kom franskmændene ind, og deres indflydelse kan ses i bygningsstilen for Orans rådhus. En rundtur i denne by stiller alle disse elementer til skue, og det er virkelig en unik oplevelse.

Du vil også bemærke, at Oran er en ret livlig by, når du er ude og se dig om. Endnu et eksempel på en fæstning, der er værd at se, mens du er i byen, er Beys Palads, som ligger i et område med udsigt over havnen og til dels er en militærzone. Det Nye Slot, som er en fæstning, der daterer tilbage til det 14. århundrede, er åbent for offentligheden, selv om portene ofte er lukket. Du skal ikke være bange for at råbe en vagt op – de skal nok lukke dig ind!

Det vigtigste museum i Oran forbliver ofte ubesøgt

Et af de bedste museer i byen er det nationale Ahmed Zanana Museum, og det overses ofte af dem, der besøger byen. Det har til huse i en storslået bygning, og samlingen af artefakter bidrager til at fortælle historien om byen og landet på en unik måde. For eksempel er der et lokale, der fortæller om de slag, der skulle til, før de blev uafhængige. Der er også et mindesmærke til dem, der blev henrettet mellem 1954 og 1962 under protestbevægelserne.

Pashas Moske, som er værd at besøge, når du tager ud til det Nye Slot, blev bygget i 1797 til at bringe ekstra elegance og glæde til byen. Frigørelsen fra fremmede herredømmer er vigtig for Orans befolkning, og det kan man se på dette sted. Det er i bedre stand end fæstningen, sikkert fordi det blev bygget senere og tilbyder et sidste indblik i, hvad denne by har at byde på.

Hvis du planlægger et besøg til Oran inden længe, så skal du sørge for at overveje at føre disse punkter til din rejseplan, så du kan opleve denne smukke by på en virkelig unik måde. Med en uafhængig ånd, der er svær at finde magen til, vil du virkelig nyde den tid, du tilbringer her!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Algeriets turistkontor

#Touristboard Algeria Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Algeria #visitAlgeria #iAlgeria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Oran
scattered clouds
35.8 ° C
36 °
35.8 °
20 %
8.2kmh
40 %
søn
36 °
man
27 °
tirs
28 °
ons
29 °
tors
30 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Oran
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Algeria #Oran #iOran #visitOran #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her