Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Omsk

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Omsk

Omsk blev grundlagt som en russisk fæstning i begyndelsen af ​​det 18. århundrede, da Sibirien langsomt kom under russisk kontrol var Omsk en vigtig base for operationer der skulle udvide den russiske kontrol over området. Byen er beliggende i steppe regionen.

Museer i byen fokuserer på nyere historie, militærmuseet ligger i et større museumskompleks og bringer de besøgende gennem forskellige russiske konflikter for eksempel Afghanistan og Tjetjenien. Museet for lokalhistorie, der ligger i den tidligere guvernørs hus viser de besøgende Rusland før 1918. Regionens kunstmuseum fokuserer på lokale kunstnere hvor samlingen holder til i et historisk hus.

En af de ældste kirker i Sibirien findes i Omsk, Sankt Nicholas Kossak katedralen blev bygget i 1843. I løbet af den kommunistiske æra blev den omdannet til en koncertsal og en biograf. Opstandelses katedralen er en af ​​de største kirker i Sibirien og blev bygget i slutningen af ​​det 19. århundrede.

Shopping er en stor attraktion i Omsk, her finder du moderne indkøbscentre der focuserer på den velhavende klasse, der er markeder og butikker med billige varer der henvender sig til arbejderklassen i byen. Omsk har også et blomstrende natteliv at nyde, flere barer står klar til at give dig en god oplevelse, herunder Kolchak, som er omtrent så tæt på en irsk pub, som du finder i Rusland.

Omsk fungerer som en indgangsport til Sibirien og kan være starten på et vidunderligt russisk eventyr.

Rejser til Omsk, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Omsk og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Omsk Tourist Information Office

Ulitsa Frunze, 1
644043 Omsk

T: +7 381 266-20-78

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Rusland valuta, Rubel

1 Ruble = 100 kopeyka 1 коп., 5 коп., 10 коп., 50 коп kopeyka 1₽, 2₽, 5₽, 10₽ Ruble5₽, 10₽, 50₽, 100₽, 200₽, 500₽, 1,000₽, 2,000₽,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Omsk
fog
-1.1 ° C
-1.1 °
-1.1 °
100 %
1kmh
0 %
lør
11 °
søn
11 °
man
11 °
tirs
14 °
ons
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
OMSK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Omsk #iOmsk #VisitOmsk #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her