Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Oludeniz

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Oludeniz

Oludeniz er kendt for sin smukke sandstrand og gode vandsportsaktiviteter. Den populære ferieby Oludeniz ligger i Dalaman regionen på Tyrkiets sydvestlige kyst. Her er der storslåede udsigter, varme somre og en smuk lagune, så det er ikke mærkeligt at denne by ved stranden er populær blandt både par, familier og grupper. Tag til de smukke sandstrande i Belcekiz på din ferie i Oludeniz; en smuk, lang strækning med hvidt sand og klart, blåt hav.

Promenaden er omgivet af velholdte haver og ved enden af sandet finder man en beskyttet turkis lagune med flere afsidesliggende strande. Denne nationalpark er hjem for havskildpadder. Oludeniz’ strande tilbyder også rigeligt med vandsportsaktiviteter, herunder snorkel og dykning.

Der er rigeligt med ting at lave i Oludeniz, du kan tage en ekskursion til den forladte landsby Kaya eller til klippegravene i Fethiye. For en uforglemmelig familieferie, bør du tage en tur med en af bådene med gennemsigtig bund, så alle kan opleve verden under vandet. For en virkelig traditionel oplevelse, kan du slappe af i et af områdets tyrkiske bade med en massage. Hvorfor ikke udnytte muligheden for at opleve lokalområdet – den livlige by Hisaronu ligger bare 3 km væk eller du kan besøge marked og butikker i Fethiye for de essentielle gaver og souvenirs.

Nattelivet i Oludeniz er livligt og fuld af sjov med restauranterne langs kysten og barerne, der tilbyder en afslappet atmosfære i smukke omgivelser. Når du er færdig med at spise, kan du besøge de lokale barer og klubber for at danse. Der tilbydes endda også romantiske bådture i månelyset.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Oludeniz
broken clouds
13.7 ° C
13.7 °
13.7 °
68 %
2.3kmh
71 %
ons
13 °
tors
14 °
fre
16 °
lør
16 °
søn
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Oludeniz #iOludeniz #VisitOludeniz #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Oludeniz
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her