Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Olinda

Brasilien

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Olinda

Den historiske by Olinda der blev opført som verdensarvssted i 1982, bringer den koloniale æra i Brasilien og Sydamerika frem i forreste linie. Kun få kilometer syd for byen er Recife, som har strande i verdensklasse og spændende naturmæssige oplevelser at tilbyde. Det årlige karneval bringer de to byer sammen til en stor festplads, hvilket gør det til en af ​​de mest unikke oplevelser, som Brasilien kan tilbyde.

Olindas hovedattraktion er byen og dens historiske centrum i sig selv. San Francisco klosteret er den ældste af sin art i Sydamerika og omfatter Vor Frue Kirke. Hovedalteret i Sankt Benedikts kirken er et gyldent mesterværk. Overalt hvor du kigger, er der en arkitektonisk perle, der daterer sig så langt tilbage som kolonitiden, hvilket gør det til et unikt sydamerikansk vidunder at nyde synet af.

Når du vil til stranden, er Praia del Chifre en af de bedste Olinda tilbyder. Det giver dig en fin udsigt over Recife i baggrunden. Vandsport har været forbudt siden 2006 på grund af tilstedeværelsen af ​​hajer, men det er  et godt og populært sted at slappe af. Carmo Beach er fremragende for sin nærhed til byens historiske seværdigheder. Kunstige rev blev bygget nær stranden for at beskytte byen, så selve stranden er ret lille. Du kan se det gamle Fort San Francisco fra stranden.

Olinda har et blomstrende natteliv, smuk udsigt og masser af historiske vidundere. Det er en af ​​de bedste skjulte perler, som Brasilien i øjeblikket tilbyder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Olinda Tourist Information

Av. Liberdade 68
Carmo, Olinda PE 53020-030

T: +55 81 98813-9476

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Brazilien valuta, Real

1 Real = 100 centavos. 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real2, 5, 10, 20, 50, 100 Real Banco Central do Brasil#Brazil #real #brl #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Olinda
broken clouds
23.9 ° C
23.9 °
23.9 °
64 %
5.1kmh
75 %
lør
26 °
søn
27 °
man
26 °
tirs
26 °
ons
27 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Olinda
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brazil #Olinda #iOlinda #visitOlinda #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her