Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Oldenburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Oldenburg

Med bosættelser der går tilbage til det 8. århundrede er Oldenburg en by der har haft en dybtgående indflydelse på tysk historie. Det har generelt været en velhavende by gennem århundrederne, bedst kendt er Oldenburgslægten (Oldenburghuset). Byen var på et tidspunkt i det tyske imperium det administrative centrum for monarkerne.

Niveauet af rigdom i byen har ført til at besøgende i dag kan få en unik oplevelse. Det ældste teater i byen åbnede i 1833 og fungerer stadig i dag. Der er et stort shoppingområde i centrum, helt gågade, der giver dig mulighed for at komme helt tæt på byens gamle bygninger. Schloss Oldenurg i byens centrum og dens offentlige park er let tilgængelige.

Hvad der er unikt ved Oldenburgs historie, er landbrugets indflydelse på byens udvikling. Ca. 80% af jorden omkring byen er græsarealer som for det meste bruges til landbrugsformål. Der er endda nogle få gårde, der ligger inden for byens grænser. Dette betyder at byens restauranter har let til at udvikle lokale smagsoplevelser, der involverer lokale produkter leveret direkte fra gården.

Cykling er også vigtig for byens kultur. Oldenburg tilbyder mange cykelområder og stisystemer der fører dig rundt til alle de vigtigste seværdigheder. Hvis du elsker at ture gennem det historiske Tyskland, så skal Oldenburg stå højt på din liste over byer der skal ses. Der er et blomstrende natteliv, utrolig arkitektur og rustikke smagsoplevelser, der venter lige på dig.

Seværdigheder i Oldenburg

Bytur gennem Oldenburg

Gå sammen med guide (tysktalende) på en spændende udflugt gennem den maleriske indre by og oplev de mange overraskelser undervejs. Hver fredag kl. 14.00, hver lørdag og søndag kl. 11.00. Mødested: Slot, indgang Landesmuseum

Schloss Oldenburg

Slottet i Oldenburg står smukt i den gamle bydel. På slottet er der museum der fortælles historier om gamle herskere samt kulturhistorie fra Oldenburg og omegnen.

Landesmuseum für Natur und Mensch

Museet hører til blandt de ældste af sin slags i Tyskland. I dag udstilles med moderne koncepter, natur- og kulturhistorie fra Nordtyskland.

Horst-Janssen-Museum

Horst Janssen voksede op i Oldenburg og følte sig særlig ansvarlig for byen og åbnede i år 2000 museet Horst-Janssen-Museum. Museet viser en lang række interessante udstillinger om tegnere, grafikere og autorer.

Rejser til Oldenburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Oldenburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Oldenburg

Schloßplatz 16
26122 Oldenburg

Tel.: +49 (0)441 361613-66
Fax:

www: Website Link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Oldenburg
broken clouds
19.7 ° C
20.7 °
18.9 °
78 %
1.3kmh
59 %
søn
30 °
man
31 °
tirs
30 °
ons
29 °
tors
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Oldenburg #iOldenburg #VisitOldenburg #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Oldenburg
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her