Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Oia

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Oia

Det smukke feriested Oia ligger på den nordvestlige kyst af Santorini i Grækenland. Den traditionelle græske landsby ligger på en stejl klippe og tilbyder hvidvasket huse og smukke kuriøse kirker. Med en varm sol og fantastiske udsigter, så er Oia det perfekte ferievalg. I bunden af klippen under landsbyen ligger to små strande. Vær forberedt på at gå 200 trin ned til den stille strand Ammoundi på jeres badeferie i Oia og omkring 300 trin til Armeni. Det er værd at gå de mange trin når I ankommer. Her tilbydes den ultimative afslapning og uforstyrret dage, hvor der bare slikkes sol, det varme vand og det bløde sorte sand. Der er også nogle tavernaer, som tilbyder de nødvendige forfriskninger hele dagen. Til dem som gerne vil prøve vandsportsaktiviteter på jeres badeferie i Oia, så tag til det populære feriested Perissa.

Hvorfor ikke udforske landsbyen på en ferie i Oia, tag en gåtur ned af de smalle gader og se smukke pladser og gårde. Nyd de hvidvaskede bygninger og blå kuppelformet kirker, og gå rundt blandt kunstgallerier og butikker med håndværk, hvor I kan finde gaver at tage med hjem på jeres ferie til Oia. Tag til en lokal café og nyd udsigten på jeres ferie. Oia kan prale af fantastiske solnedgange som kan ses fra feriestedet. Hvis I er på udkig efter noget shoppingterapi på jeres Oia ferie, så besøg hovedstaden Fira og gå rundt blandt butikker eller hvorfor ikke tage en svævebane eller æseltaxi ned til havnen. For en fantastisk dag ude med hele familien på en ferie i Oia, så tag til det populære feriested Perissa, hvor der findes en fantastisk vandpark, gokart og minigolfbane.

En ferie til Oia ville ikke være fuldendt uden et besøg til en af vinmarkerne i det omkringliggende område, hvor I kan få fat i nogle ferieforsyninger. For en fantastisk sightseeing oplevelse på jeres Oia ferie, så kunne I jo besøge den minoiske landsby Akrotiri eller antikke Thera, en smuk by, som daterer tilbage til mellem den arkaiske og romerske æra på jeres ferie i Oia.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Oia – Video

#Oia Oia Citytour Video   #Oia #Greece #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Santorini
clear sky
24.1 ° C
24.2 °
22.1 °
73 %
2.6kmh
0 %
søn
25 °
man
25 °
tirs
26 °
ons
26 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Oia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Oia #iOia #VisitOia #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her