Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Offenburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Offenburg

Offenburg, som bogstaveligt talt betyder ”Åbent slot”, har længe været en strategisk vigtig by på grund af placeringen i Rhindalen. Næsten overalt er der vinmarker, barok arkitektur og masser af vandrestier og cykelstier.

Start en dag i Offenburg på Sonne. Dette hotel er bygget i det 14. århundrede og rekonstrueret i 1689. En kop kaffe udendørs er en afslappende oplevelse på en smuk dag. Herfra vil du kunne sidde og betragte arkitektur fra det 15. til det 18. århundrede i hele byen.

Byens centrale torv kaldes Fischmarkt og det er hvad man kan forvente at se i en middelalder tysk by med salt lagerbygninger, fontænen og Hirsch apoteket som de mest interessante seværdigheder.

Domkirken kan dateres til det 13. århundrede med det vigtigste interiør fra omkring 1750. Borgmesterens bolig er bygget i 1784, her er i dag byens arkiver og et lille interessant museum.

Dorotheenhütte, Wolfach

Schwarzwald skjuler mange dejlige hemmeligheder midt i de store skove. I dette land af eventyr og bindingsværkshuse ligger en lille glasfabrik der arbejder efter historiske metoder. Kun en halv times kørsel fra Offenburg ligger byen Wolfach hvor du kan besøge Dorotheenhütte glas museum og glasfabrik.

Museumssektionen i viser, hvordan kunsten at fremstille glas har udviklet sig gennem tiden. Dorotheenhütte giver også deres besøgende mulighed for selv at prøve glasblæsning – fascinerende når man står nær de 2.642 graders inferno af ild og smeltet glas. Træk vejret dybt og blæs med al din kraft og der dannes en lille boble i den glødende masse i den anden ende af det lange metalrør. Dorotheenhütte er en enestående oplevelse i Schwarzwald regionen.

Glashüttenweg 4
77709 Wolfach
Website

Rejser til Offenburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Offenburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Offenburg

Fischmarkt 2
77652 Offenburg

T: +49 77652 822000

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Offenburg
clear sky
26.5 ° C
27.4 °
25 °
51 %
2.6kmh
0 %
man
29 °
tirs
33 °
ons
32 °
tors
27 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Turistinformation, Sammenlign priser
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Offenburg #iOffenburg #VisitOffenburg #visitbawu #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her