Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Odessa

Ukraine Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Ukraine

#Ukraine Rejser til Ukraine Enhver vil kunne se, at historien stadig lever i Ukraine. Indenfor landegrænserne findes der flere end 500 byer som har eksisteret igennem...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Odessa

Odessa ligger ved Sortehavet og er en by med rødder i 1400 tallet og med historiske påvirkninger fra Europa og Asien. Byen har et smukt bybillede med utrolige panoramaer, der inviterer dig til at komme på opdagelse.

En af de mest berømte monumenter i byen er Odessa Opera og Ballet Theatre. Først åbnet i 1810 og restaureret efter en brand i 1873 har det stadig en lang række forestillinger, som du kan nyde.

Potemkin trapperne er et unikt vartegn der er 142 meter, men har en illusion der får dig til at tro at det er endnu større. På toppen af ​​trapperne er Richelieu monumentet, til minde om byens første borgmester. I bunden af ​​trappen ligger havnen.

Gå til Deribasivska gaden for at nyde de mange turistfælder på denne vidunderlige gågade. Fyldt med restauranter, caféer og barer, er det et sted, hvor du kan lade dagen gå sin gang. Primorsky Bulvar har et lignende gadebillede for de, der nyder den ikoniske arkitektur, Odessa tilbyder.

Talrige parker og grønne områder venter også på at blive udforsket her. Den ældste og storslåede Gorodskoy Sad blev anlagt i 1803. Shevchenko parken blev grundlagt i 1875. Du har kilometerlange stier at udforske og områder at nyde.

Rejser til Odessa, Ukraine

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Odessa og Ukraine.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Odessa Tourist Information Office

Hoholia St 14
65000 Odesa

T: +380 50 391 3939

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ukraines turistkontor

#Touristboard Ukraine Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Ukraine #visitUkraine #iUkraine #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Ukraine

#Ukraine #Covid19 Coronavirus status / statistik - Ukraine Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Odesa
clear sky
8 ° C
8 °
8 °
66 %
3kmh
0 %
man
12 °
tirs
14 °
ons
15 °
tors
15 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ODESSA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Odessa #iOdessa #VisitOdessa #Ukraine #VisitUkraine #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her