Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Oaxaca

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Oaxaca

Oaxaca er et almindeligt navn for byer i Mexico. Den mest populære af dem er hovedstaden Oaxaca, der ligger i den mexicanske stat, der deler sit navn. Staten Oaxaca ligger i det sydlige Mexico og tilbyder besøgende en betydelig kystlinje for at udforske langs Stillehavet. Det er et sted, hvor traditionerne fra Mixtecs og Zapotecs er smeltet sammen med det moderne mexicanske liv og skaber en unik udvejsatmosfære, hvor indfødt håndværk og kultur blandes med udviklede sandstrande og muligheder for at slappe af.

Du finder denne by ved foden af ​​Sierra Madres med flere bygninger fra kolonitiden, der skaber en storslået vandretur i samfundet. Når det kombineres med Monte Alban, finder du et ophold her for at være et af de mest interessante, Mexico tilbyder.

Den rene størrelse af Monte Alban tager pusten fra sig selv. Det var en af ​​de tidligste byer i Amerika, grundlagt så langt tilbage som det 5. århundrede f.Kr. Det var besat af flere kulturer med veludviklede ruiner, der giver dig et fuldt indblik i, hvordan livet plejede at være her. Fra Main Plaza til boldbanen til de imponerende trapper, der fører dig til South Platform, vil du give dig selv en hel dag for at se alt her.

Du vil gerne se det smukke Plaza de la Constitucion fra det 16. århundrede, som aldrig blev brolagt i kolonitiden. Kun en marmor springvand blev placeret på pladsen, og selv da skete det 200 år efter, at det blev bygget.

Der er også flere museer at se i Oaxaca, herunder Rufino Tamayo Museum, Religious Museum og Museum of Contemporary Art. Så sørg for at besøge byens markeder, især fødevaremarkedet, selvom det officielt kaldes markedet for 20. november. Madstanderne, der dominerer placeringen, skaber en kakofoni af lugte, der ikke må gå glip af.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Oaxaca Tourist Information

Módulo de Información Secretaría de Turismo
Plazuela del Carmen Alto 109 Centro
68000 Oaxaca de Juárez

T: +52 322 297 7755

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Oaxaca City
broken clouds
16.9 ° C
16.9 °
16.9 °
72 %
1.5kmh
75 %
fre
26 °
lør
26 °
søn
26 °
man
26 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Oaxaca
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Oaxaca #iOaxaca #visitOaxaca #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her