Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nouakchott

Mauritanien

#Mauritania Rejser til Mauritanien Den islamiske republik Mauretanien ligger i Vestafrika og grænser op til Mali, Algeriet og Senegal. Nationen har sine rødder i det gamle...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Nouakchott

Nouakchott er hovedstaden i Mauretanien og kaldes “vindstedet.” Indtil 1958 var det en lille landsby langs kysten med lokal fiskeindustri. I årenes løb, som ørkenerne er krøbet tættere på, er flere og flere tilflyttet byområdet tæt på havet. Fiskeriet og strandene er nogle af byens største attraktioner.

Du kan booke dig ind på et af badehotellerne, hvis du foretrækker at blive uden for byens centrum. Fiskeri er stadig en stor industri i byen. Ved hjælp af smukke havkanoer bringer fiskerne dagens fangst til kajs og sælger denne med det samme frisk fra bådene. Hvis du medbringer dit eget fiskeudstyr, er det muligt at fiske fra strandene i Nouakchott.

I den varme årstid er stranden stedet at være. Det er det eneste sted, hvor du kan blive afkølet efter en lang dag i solen. Svømning er populært, men det kan også være farligt. Stærke strømme og tidevand er hyppige, så tjek lokale forhold før du går for langt ud.

Nouakchotts natteliv er meget varieret, det går dog mest ud på at spise. I en del af byen skal du prøve hummus og hookah. I en anden del skal du prøve stegt kylling eller lokale burgere. Mauretanien er et tørlagt land, så alkohol kan være svært at finde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nouakchott
overcast clouds
18 ° C
18 °
18 °
33 %
7.1kmh
99 %
tirs
28 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nouakchott
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mauritania #Nouakchott #iNouakchott #visitNouakchott #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her