Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Northern Mariana Islands

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Nordmarianerne

Nordmarianerne er teknisk set i statsforbund med USA. landet består af 15 øer, der ligger i det nordvestlige Stillehav og omfatter alle øerne i Marianer øgruppen med undtagelse af Guam, som er et separat amerikansk territorium.

På Nordmarianerne vil du finde en interessant kombination af japanske og amerikanske kulturer, der smelter sammen med de lokale malayiske påvirkninger. En af de bedste ting ved et besøg på Nordmarianerne er at opleve lokal Chamorro-mad, som du kan nyde i mange specialrestauranter.

Et besøg på Nordmarianerne betyder for de fleste dykker og snorkle oplevelser. Der er masser af smukke koralrev, der venter på at blive oplevet af dig. Fordi kampene var ret hårde rundt om øerne under anden verdenskrig, er der flere skibsvrag lige langs kysten der kan opleves og udforskes, ind imellem skibsvragene vil du også kunne se tanks, der aldrig nåede i land og nu står tæt på kysten.

Der er et sjovt natteliv på øerne – nævnte vi Japan på et tidspunkt – ja så indebærer nattelivet naturligvis en masse karaoke. Efter en dag med tours til gamle bunkers og skibsvrag, oplevelser i nationalparken, dykke og snorkle, ja så venter en aften fyldt med sjov og godt humør på dig.

Nordmarianerne kan tilbyde masser af solskin, dejlige sandstrande, sjove dykke og snorkle muligheder og mange andre afslappende oplevelser. Planlæg din ferie til Nordmarianerne, du vil helt sikkert ikke fortryde denne oplevelse.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Nordmarianerne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Saipan

#Saipan Rejser til Saipan Saipan er den største af Nordmarianerne. Som en del i statsforbund med USA, svarer det til at rejse til fastlands USA på en...

Godt at vide

Vejr og vejrudsigt

Saipan
clear sky
27 ° C
27.4 °
27 °
90 %
0.5kmh
1 %
tors
28 °
fre
28 °
lør
29 °
søn
28 °
man
29 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
NorthernMarianaIslands
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#NorthernMarianaIslands #visitNorthernMarianaIslands #Micronesia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her