Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nizhny Novgorod

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Nizhny Novgorod

Nizhny blev grundlagt i det 13. århundrede af Prins Yuri II af Vladimir. I løbet af de næste 6 århundreder udviklede byen sig langsomt til et regionalt handelscenter, en kulturens bastion og en industriel kæmpe for Rusland. I det 20. århundrede, da man kaldte det Gorky efter Maxim Gorky, en forfatter, der blev født her, var det en lukket by indtil Sovjetunionen blev opløst.

Denne unikke kombination af gammelt og nyt skaber en fantastisk chance til at gå på opdagelse. Der er over 600 historiske steder bare i selve byen. Du vil finde en blanding af russisk renæssance, Stalin Kejserlig og Grand Kreml stilarter er smeltet sammen for at skabe et harmonisk bybillede. Kremls mure er fantastiske at se, og beliggenheden på bjergsiden gør den til et undersmukt skue.

Sørg for at besøge den Store Markedsbygning, der tjener som byens udstillingscenter. Det marked, den var vært for, ophørte i 1929, men de klassiske russiske linjer og farver er stadig meget fotogene. Forklarelseskapellet ligger ikke langt derfra og er også værd at besøge.

Inden i Kreml er Ærkeengel Katedralen fra det 17. århundrede lille, smuk, og et fantastisk syn om vinteren. Sørg for at tage trappen, der forbinder Volga floden med Kreml for at se den vidunderlige udsigt over det omgivende område. Derfra kan du se hele spiret og Johannes Døber Kirken, som var bygget sidst i 1940’erne. Mange af byens religiøse bygninger har tydelig barokke islæt i arkitekturen.

Nizhny Novgorod er en af de mesterværker af en by, man skal besøge mindst en gang i livet. Planlæg din tur i dag og kryds det af ønskelisten.

Rejser til Nizhny Novgorod, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Nizhny Novgorod og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nizhny Novgorod Tourist Information Office

Malaya Pokrovskaya St 2а
603000 Nizhny Novgorod

T: +7 831 435-11-22

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Rusland valuta, Rubel

1 Ruble = 100 kopeyka 1 коп., 5 коп., 10 коп., 50 коп kopeyka 1₽, 2₽, 5₽, 10₽ Ruble5₽, 10₽, 50₽, 100₽, 200₽, 500₽, 1,000₽, 2,000₽,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nizhny Novgorod
few clouds
4.7 ° C
4.7 °
4.7 °
75 %
5kmh
20 %
lør
9 °
søn
10 °
man
9 °
tirs
5 °
ons
3 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
NIZHNY
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#NizhnyNovgorod #iNizhnyNovgorod #VisitNizhnyNovgorod #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her