Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Niue

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Niue

Niue er en lille ø beliggende i det sydlige Stillehav. Niue har også tilnavnet “The Rock” og øen har omkring 260 kvadratkilometer at udforske og opleve. Niue er en selvstændig stat, selvom øboerne får statsborgerskab fra New Zealand.

Niue er et land der sætter sig helt unikke mål. Det blev det første land til at levere statsfinansieret trådløst internet i 2003 og Niue ønsker at blive det første fuldt økologiske land i de kommende år.

Det kan være udfordrende at besøge Niue, vi kan starte med landets placering der kan være lidt udfordrende. Om vinteren er Niue 23 timer bag fastlandet i New Zealand. Om sommeren er det en hel dag bagved. Vær omhyggeligt når du skal planlægge din rejse for at sikre, at du har styr på de korrekte datoer og tider.

Niue har mange naturlige vidundere du kan opleve under din ferie. Kalkstensbuer og huler er meget imponerende. Se efter “sea tracks” ruter rundt omkring på øen, de fører dig fra hovedvejen til kysten. At se nærmere på hvad der ligger for enden af ​​hvert spor kan være sjov og spændende. Husk at bide mærke i følgende seværdigheder “Liku Sea Track and Cave” samt “Talava Arches” og “Avaiki Cave”.

Dykning og snorkling er også fremragende på Niue. “Anapala Chasm”, som en del af Hakupu Heritage Park, og “Matapa Chasm” er nogle gode dykker muligheder selv om sidstnævnte er bevogtet af klipper, der er 10m i højden.

Niue byder på mange naturlige vidundere og der aktiviteter for besøgende hele året. Tag tid til at besøge denne lille ø, og du vil finde det at være en utrolig oplevelse.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

Niue Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Alofi

#Alofi Rejser til Alofi Alofi er hovedstad i den lille ø nation, Niue. Den samlede befolkning er på mindre end 1.000 mennesker. Alofi består i princippet...

Godt at vide

Vejr og vejrudsigt

Niue
moderate rain
25 ° C
25 °
25 °
83 %
7.2kmh
100 %
søn
25 °
man
27 °
tirs
27 °
ons
28 °
tors
27 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Niue
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Niue #visitNiue #Polynesia #touristinformation #adventure #holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her