Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Nijmegen

Nederlandene

#Netherlands Rejser til Nederlandene Vidste du, at der er flere kanaler at udforske i Amsterdam end i Venedig? Eller at kunstmuseerne over hele landet huser lige...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Nijmegen

Nijmegen er den ældste by i Holland og beliggenheden ved floden Waal giver den en meget malerisk udsigt. Romerne byggede en militærlejr her, da de erobrede nordpå i det 1. århundrede f.Kr. og de omkringliggende bakker frem til i dag tilbyder stadig betagende udsigt. En række ruiner fra denne tidlige historie kan stadig ses, herunder fragmenter af de gamle bymure. Det romerske amfiteater er en del af belægningen til den nuværende Rembrandstraat.

En række museer i Nijmegen giver et glimt af historiens smeltedigel, som dette samfund har set gennem århundreder. Fra anden verdenskrig til den sammenføjede oprindelse af verdens tre store religioner til museum om cykler, er der noget for enhver smag her.

Den mest berømte begivenhed i Nijmegen er imidlertid Four Day March. Det sker den tredje tirsdag i juli hvert år og involverer fire dages gåtur op til 50 kilometer hver dag. En række festligheder er inkluderet på ruten, og de allierede soldater fra Anden Verdenskrig inviteres hvert år til at hjælpe med at fejre nationens frigørelse. Omkring 40.000 deltagere kommer hvert år for at gå turen.

Nijmegen historie

Byen blev grundlagt for cirka 2000 år siden, sandsynligvis under kejser Augustus regeringstid. Romerne byggede en militærlejr syd for floden Waal på et strategisk sted, hvor udsigten fra de omkringliggende bakker tillod at kontrollere bevægelser omkring Rhinen, Waal og Meuse.

En befæstet landsby kendt som Oppidum Batavorum udviklede sig ved siden af ​​den romerske lejr. I 69 CE gjorde Batavianerne, en germansk stamme i familie med chattierne, oprør mod romerne og ødelagde oppidum. Da oprøret blev tæmmet, byggede romerne en anden, større lejr, hvor Legio X Gemina var stationeret. Kort tid efter dannedes en anden landsby omkring denne lejr.

I 103 blev Legio X Gemina flyttet til Wien. I 104 omdøbte kejser Trajan byen til Ulpia Noviomagus Batavorum, forkortet til Noviomagus, oprindelsen til det nuværende navn Nijmegen. Fra det 3. århundrede kommer frankerne fra den moderne provins Overijssel for at bosætte sig i Meuse og Rhinen. Det siges, at Karl den Store havde et palads i Nijmegen.

I 1230 fik Nijmegen byrettigheder af Frederik II. I 1247 blev byen afstået til greven af ​​Guelders som sikkerhed for et lån. Lånet blev aldrig tilbagebetalt, og Nijmegen har siden været en del af Gelderland. Dette hæmmede ikke handelen og Nijmegen blev en del af Hansaforbundet i 1364. I 1678 var Nijmegen vært for forhandlingerne mellem de europæiske magter, der havde til formål at stoppe den konstante krigsførelse, der havde hærget kontinentet i årevis. Resultatet var Nijmegen traktaten, der desværre ikke gav en varig fred. Det gamle slot blev revet ned under fransk styre i 1797, og byens befæstninger blev nedlagt i 1874.

I 1940 blev Holland invaderet af Tyskland. På grund af sin nærhed blev Nijmegen den første hollandske by, der faldt i tyske hænder. Den 22. februar 1944 blev Nijmegen bombet af amerikanske fly, der opfattede det som den nærliggende tyske by Kleve og forårsagede stor skade på byens centrum.

Nijmegen seværdigheder

Få romanske rester er synlige i dag, en del af den gamle bymur kan ses i nærheden af ​​kasinoet, og amfiteatrets fundamenter kan ses i belægningen af ​​den nuværende Rembrandtstraat. Valkhof museet har en stor samling af romerske artefakter der er blevet gravet op gennem tiderne. Bortset fra de førsteklasses romerske artefakter dækker museet også lokal middelalderhistorie. Det har til huse i det 16 sidede St. Nicholas kapel som er en kopi af Karl den Store palads i Aachen.

De mest interessante bygninger omkring Grote Markt er Waag, bygget i 1612, St. John’s fra 1100 tallet og St. Stevens kirke fra 1300 tallet.

Hollænderne er afhængige af deres cykler. Så det vil ikke komme som en overraskelse at landet har et nationalt cykelmuseum, Nationaal Fietsmuseum eller Velorama.

Rejser til Nijmegen, Nederlandene

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Nijmegen og Nederlandene.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nijmegen Tourist Information Office

Keizer Karelplein 32H
6511 NH Nijmegen

T: +31 900 112 2344

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Nederlandenes turistkontor

#Touristboard Holland Tourism Authority Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen PO Box 63470 2502 JL The Hague Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #Netherlands #visitNetherlands #iNetherlands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Nederlandene

#Nederlandene #Covid19 Coronavirus status / statistik - Nederlandene Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Nederlandene

#Foodie Nederlandene Foodie Video Mad i Nederlandene Det hollandske køkken er kendetegnet ved at være solidt og mættende. Som et resultat af landets kystlinje er fisk og...
FAQ Wiki og fakta om landet

Nederlandene i historiebøgerne

#History Nederlandenes historie video Historie kort fortalt Tre stammer, Belgae, Batavii og Frisii, er de første kendte indbyggere i det nuværende Nederlandene. Disse grupper levede en relativt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Nederlandene valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#netherlands #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Gemeente Nijmegen
overcast clouds
27.1 ° C
27.9 °
26.1 °
49 %
4.4kmh
93 %
ons
27 °
tors
28 °
fre
21 °
lør
26 °
søn
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nijmegen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nijmegen #iNijmegen #VisitNijmegen #Netherlands #VisitNetherlands #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her