Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Niamey

Niger Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Niger

#Niger Rejser til Niger Niger er en nation fyldt med historie. Meget af denne historie er hentet fra de uafhængige kilder og overleveringer fra de mange...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Niamey

Niamey er hovedstad i Niger og er det vigtigste industricenter i landet. Byen er beliggende inden for et af de få voksende regioner i landet, her produceres keramik, cement, mursten og vævede varer. Et af de bedste attraktioner, byen  har at byde på er Niger National Museum. Her finder du et arkitektonisk museum, en komplet zoo, internationalt kulturcenter, markeder og udstillinger, der blandt andet omfatter dinosaurskeletter.

Museet er grundlagt i 1959 og er også en af ​​de bedste udstillinger af traditionelle boliger, der er blevet brugt af de forskellige nigerianske kulturer gennem århundrederne. Den Store Moske er den største i byen og har en minaret med over 170 trin fra toppen til bunden. Den er bygget i 1970’erne og du kan finde den lige på Islam Avenue.

Du vil også gerne have tid til at kigge nærmere på det store marked. Det er det største marked i Niger og betragtes som Nigers handelscenter. Mere end 5.000 boder findes på markedet. Det er farverigt, festligt, folkeligt og fornøjeligt, og du kan finde en god handel eller to på ingen tid.

Du kan også se det fransk-nigerianske kulturcenter, som ligger over for parken med nationalmuseet. Her finder du en cybercafé, en bar og en tidsplan for film, teater og koncerter. Niamey er et sted, hvor mulighederne venter på dig. Hvis du elsker ideen om et spændende eventyr, så vil du elske, hvad denne by kan tilbyde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Niamey
few clouds
25.2 ° C
25.2 °
25.2 °
94 %
2.6kmh
20 %
tors
34 °
fre
35 °
lør
31 °
søn
32 °
man
31 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Niamey
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Niger #Niamey #iNiamey #visitNiamey #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her