Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Newquay

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Newquay

Newquay ligger i regionen Cornwall, ved Nordatlantens kyst. Denne kombinerede fiskerby og badeby er en populær rejsedestination i Storbritannien, da områdets beliggenhed skaber en naturlig skygge for regnbyger som betyder, at vejret for det meste er dejligt.

Byens ni store strandområder har igennem det sidste århundrede gjort, at folk er flokket hertil om sommeren. De nærliggende grønne klipper og hvid-udjævnede bølger gør, at Newquay byder på fantastiske surfing muligheder stort set hver dag, så det er det perfekte sted til et sommerweekendophold.

Rejs igennem Newquays historie

En af de unikke ting ved Newquay er dens vandresti som, fremfor at føre ud til kysten, fører rundt om byen. Stien går forbi hele 14 Cornish skifer diske, som alle er udskårne med en række ord. Stien starter ved Killacourt midt inde i byen og byder på en fantastisk måde at udforske byens historie på. Hvis du gerne vil have en guide med kan dette lade sig gøre for blot to pund.

På din gåtur rundt i byen vil du uden tvivl lægge mærke til et lille tårn med spirer: St. Columb Minor sognekirken. Kirken ligger i læ for Atlanterhavets vindstød og byder på en fantastisk udsigt over the Barrows. Derudover har den udsigt over Rialton-dalen og toppen af Castle Downs

Vil du gerne slappe af væk fra folkemængden?

Befolkningen i Newquay kan om sommeren nå helt op på 100.000 mennesker, hvilket betyder, at der konkurreres om de bedste pladser på stranden. Hvis du gerne vil slappe lidt af væk fra folkemængden, så bør du besøge Trenance Leisure Gardens. Haverne ligger i et mere stille kvarter; en skovklædt dal som er blevet lavet om fra en marsk til et smukt grønt område med springvand og en lille sø. Her kan du leje en paddelbåd, gå over en af de mange maleriske broer, og måske endda hilse på en svane.

Derudover kan du besøge Newquay Zoo som blev bygget i 1969. Denne zoologiske have fylder 13 acres og byder på flere end 130 forskellige dyrearter. Den har vundet adskillige priser for sin indsats indenfor bæredygtighed og miljøvenlige politikker, samt en ISO anerkendelse. Newquay Zoo er den største zoologiske have i Cornwall og byder på sjov for hele familien.

Skal du til Newquay snart? Hvis du skal, så husk at nyde byens varme solskinsdage og lækre strande mens du er der. Tag dig også tid til at udforske byen, så du får mest muligt ud af din tur. Newquay byder på et væld af afslappende og udforskende aktiviteter, som vil få al din stress til at fordampe.

Rejser til Newquay, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Newquay og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Newquay Tourist Information

Marcus Hill
Newquay TR7 1BD

T: +44 1637 838516

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Newquay
broken clouds
17.4 ° C
17.4 °
16.2 °
82 %
7.2kmh
75 %
tirs
17 °
ons
16 °
tors
16 °
fre
16 °
lør
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Newquay
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Newquay #iNewquay #VisitNewquay #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her