Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#New York

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit New York

Byen der aldrig sover vil levere masser af spænding til enhver slags besøgende. Rejser til New York er noget helt specielt. Imponerende skyskrabere side om side med stilfulde klassiske murstensbygninger. Gade efter gade med en uendelig strøm af trafik og fantastiske broer, der fører de besøgende over Hudson floden og ind til Amerikas største by, New York. Se de strålende lys på Broadway, tag på picnic i Central Park og oplev de svimlende højder fra toppen af Empire State Building på en rejse til New York.

Byen er fuld af ting du kan lave og se. Uanset om du vil overdænges med kulturelle spændingsoplevelser fra museer, kunstgallerier og sightseeing, eller om du foretrækker at gå mere på opdagelse og forkæle dig selv med fabelagtig shopping eller prøve Brooklyns bedste bagels, så er New York byen over alle byer.

En rejse til New York kan holde dig på fødderne hele dagen lang, så kom ud og gå i gang med at udforske denne fascinerende by. Start din tur med at se alle de berømte seværdigheder som den himmelstræbende Empire State Building, den elektriske aktivitet på Times Square og det verdensberømte Metropolitan Museum of Art.

Brug en eftermiddag på at tage Staten Island færgen for at få et glimt af Frihedsgudinden og fuldend dagen med at slentre gennem den store naturgrønne Central Park.
Hvis du har kontanter der skal brændes af kan du tømme dine lommer på den prestigefyldte Fifth Avenue. Her i centrum af Manhattan har du hjertet af New York når det kommer til shopping. Sørg for at besøge Macys for at opleve et rigtigt New York stormagasin.
Besøg også Upper East Side for det dyrere og mere glamourøse, eller Soho for couture og håndlavede kunsthåndværk.

USA’s største by er et centrum for underholdning, shopping og nogle af de fineste restauranter og hoteller. Byen er opdelt i fem bydele, The Bronx, det trendy Brooklyn, verdensberømte Manhattan, Queens og det mere hjemlige Staten Island, hver med sin egen mikro-kultur og masser af ting at tag sig til. Kryds Brooklyn Bridge for at se den fantastiske udsigt over den berømte skyline og gå på opdagelse blandt nogle af New Yorks hotteste spisesteder. Brooklyn har noget nær alle former for mad du kan forestille dig, inklusiv et stort udvalg af god klassisk Amerikansk mad, de bedste bagels i verden, samt førsteklasses deli sandwiches. Et af New Yorks ældste kvarterer er Chinatown, et eksotisk og levende sted, fyldt med udsøgte kinesiske restauranter.

En storbyferie til New York efterlader ikke meget tid til at slappe af. Dette er byen der aldrig sover og der er nok seværdigheder til at holde dig i gang i årevis. Fra endeløse museer til berømte vartegn, masser af spisesteder og førsteklasses shopping. Du har frit valg blandt alle attraktionerne i The Big Apple. Tag for eksempel til Central Park, som dækker et svimlende område på 843 hektar af Manhattan. Det huser bl.a. Central Park Zoo og Tisch Børnezoo nær Fifth Avenue. Forlad ikke New York uden at besøge nogle af de bedste museer i byen, specielt hvis du har børn med på slæb. American Museum of Natural History er fyldt med spændende udstillinger, inklusiv nok dinosaur-skeletter til at måle sig med Jurassic Park. Det “praktiske” Children’s Museum of the Arts og Children’s Museum of Manhattan vil også være specielt underholdende for de små.

Hvis du rejser til New York i vintermånederne, hvorfor så ikke købe nogle julegaver og benytte sig af de mange gode tilbud. Hvis du er der omkring jul, så prøv også at stå under de funklende lys fra det gigantiske juletræ i Rockefeller Center og tag en tur på byens mest berømte skøjtebane.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

New York Tourism

New York Department of Economic Development
Albany, New York

T: +1 800 225 5697

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

New York
overcast clouds
24.8 ° C
27.6 °
21.9 °
80 %
0.5kmh
90 %
søn
30 °
man
32 °
tirs
34 °
ons
31 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
NewYork
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#NewYork #iNewYork #VisitNewYork #NewYork #VisitNewYork #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her