Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#New Orleans

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit New Orleans

Et besøg i New Orleans er som at tage en tur tilbage til kolonitiden i Frankrig. Selvom byen føles karakteristisk amerikansk, har livet på gaderne og dens udseende et europæisk islæt. Du vil finde hyppige parader i gaderne, masser af krydderier i maden, og der spilles jazz på hvert eneste gadehjørne.

Når de ankommer er der mange, der besøger denne kystby, som tager ned i det Franske Kvarter. Mad og shopping fremhæves som regel, men du må ikke gå glip af spøgelseshuset, når du går rundt i gaderne. Det er en unik oplevelse, der vil give dig en fornemmelse af, hvad byen overhovedet drejer sig om. Sørg for at drysse rundt i Bourbon Street, så længe som du har tid til det.

Endnu et fantastisk sted i New Orleans at tilbringe din tid er Jackson Square. Det er et af USAs kunstneriske centre. Der er altid kunstnere i parken, der på en eller anden måde arbejder på deres værker. De fleste dag udgør området også et improviseret kunstgalleri, hvilket giver dig chancen for at få et unikt stykke kunst med hjem.

USA er ikke kendt for ældgamle gotiske katedral eller pilgrimssteder, men St. Louis Cathedral kan hamle op med hvad som helst hjemmefra. Det er en kirke med spir fra 18. århundrede med et fantastisk malet loft og smukt udførte blyvinduer. Kirken er aktiv, så ring på forhånd for at få plads på en rundvisning. Du vil finde talrige museer dedikeret til kunst, kolonikrige og egnens histori vil få resten af tiden til at gå, mens du er her.

New Orleans er en by, der hjælper alle med at finde deres egen definition af livet. Du vil nyde hvert eneste øjeblik, du tilbringer her.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Louisiana Tourism

Louisiana Office of Tourism
1051 N 3rd St
Baton Rouge, Louisiana 70802

T: +1 225-342-9051

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

New Orleans
light rain
19 ° C
20.6 °
17.2 °
82 %
1.8kmh
90 %
tirs
21 °
ons
22 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
NewOrleans
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#NewOrleans #iNewOrleans #VisitNewOrleans #Louisiana #VisitLouisiana #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her