Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Negril

Jamaica

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Negril

Negril er en af ​​de mest populære og smukke byer i Jamaica. Negril er berømt for sin uendelige strækning af hvide sandstrande og omgivet af en strækning af bjerge. Byen har en mere afslappet og afslappet livsstil end Montego Bay og tiltrækker flere rejsende end Ocho Rios. I mange år har Negrils strande vist sig i de fleste rejseblade og er blevet vurderet som en af ​​de ti bedste strande i verden. Negrils lille befolkning på 3.000 garanterer en afslappende ferie for enhver, men blander perfekt afslapning med sjov og er kendt for at have en strandfest eller to.

Negril er ulig noget andet sted på jorden. Det har nogle af de mest fantastiske strande, der strækker sig omkring fire miles. Hvis Negril ikke får dig til at føle, at du er i himlen, vil ingen andre steder. Bortset fra de naturlige og smukke strande, Negril har at tilbyde, er det også hjemsted for nogle af de mest beundringsværdige klipper i verden, hvorfra du også kan klippe dykning.

Negril tilbyder også meget til dem, der kan lide eventyr. En tur op ad klipperne er nok til at få nogens adrenalin til at pumpe, og hvis det ikke er nok, anbefales en snorkeltur i en af ​​bådene med glasbund stærkt, og du vil helt sikkert se noget nyt. Efter en eventyrlig og sjov dag kan du derefter tage en pause, sætte fødderne op og se Negril-solnedgangen med stranden foran dig, som efterlader dig i en tilstand af utopi.

Hvis du ikke har haft nok eventyr efter snorkling og klippedykning, vil en beskeden times tur ned til Westmoreland og Mayfield Falls løfte dig til næste paradisfase. Mayfield Falls er vandfald langs Mayfield River, en rigtig flot, lavvandet strøm gennem junglen. Sammen med en rejseguide har du chancen for at hoppe i dybe puljer, sidde under vandfald og svømme gennem en undersøisk hule!

Negril er også et sted, hvor du kan nyde et sted at shoppe. Markedet for turisthåndværk i udkanten af ​​byen er et godt sted at afhente souvenirs og nick nacks. Du handler om færdigheder, der virkelig kan testes her, da sælgerne er villige til at forhandle, især hvis du ønsker at købe mere end en ting. Amerikanske dollars kan stort set bruges næsten hvor som helst i og omkring Negril, så du behøver ikke bekymre dig om at ændre din valuta.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Negril
overcast clouds
23.8 ° C
26 °
23.8 °
90 %
0.5kmh
93 %
tirs
28 °
ons
30 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Negril
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Jamaica #Negril #iNegril #visitNegril #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her