Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Nassau

Bahamas

#Bahamas Rejser til Bahamas Bahamas, som ligger lige ud for den amerikanske stat Floridas kyst, er en ø nation, der består af 700 forskellige øer, holme...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Nassau

Så godt som alle, der bor i Bahamas, har deres hjem i Nassau. Det er en by, der har en interessant blanding af familier og kulturer. Der er ikke blot indfødte stammer, der har boet på øerne i århundreder, men amerikanere, der gik ind for slaveriet, flyttede til byen efter at have tabt i den amerikanske borgerkrig. Samtidig gav den britiske Royal Navy frigivne slaver lov til at bygge deres egne boliger på øen.

Men alt det hører fortiden til. Nassau ser mod fremtiden. Dette britiske statsforbund byder på en unik blanding af koloniale indflydelser, forsvarslevn og meget mere. Et af de mest unikke steder, byen har at byde på, er Piratmuseet. For en mindre entre kan man se et piratslag genskabt på museet, herunder et skib og en by. De medtager endda nogle få artefakter fra den tid, hvor piraterne strejfede omkring i Caribien. Det er meningen, at det skal være mere underholdende end historisk nøjagtigt, og man morer sig også storartet.

Ardastra haverne har også et par unikke oplevelser at byde på. Du kan fodre undulater, når de lander på skuldrene af dig. Du kan også se nogle af deres tilbagevendende shows, der omfatter marcherende flamingoer. Komplekset omfatter haverne og et informationscenter. Prøv Fort Fincastle, hvis du gerne vil være væk fra stranden for et kort stykke tid. Det er bygget i 1793 og byder på en fin udsigt over byen, og der er stadig adskillige kanoner, man kan se.

Nassau kan levere en resortoplevelse i verdensklasse. Den kan også være et familievenligt rejsemål, der fremelsker nysgerrighed og inviterer dig til at gå på opdagelse. Kom hertil for at få den vidunderlige ferie, du stræber efter.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bahamas turistkontor

#Touristboard Bahamas Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Bahamas #visitBahamas #iBahamas #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nassau
clear sky
21.2 ° C
23.8 °
17.1 °
68 %
1.5kmh
1 %
lør
29 °
søn
27 °
man
33 °
tirs
33 °
ons
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nassau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Bahamas #Nassau #iNassau #visitNassau #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her