Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Namur

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Namur

Namur ligger i den Belgiske region, Vallonien og byen udgør en del af gruppen af Meuse citadeller. Namur ligger ved Meuse og Sambre flodernes sammenløb. På grund af denne centrale og strategiske beliggenhed voksede Namur fra at være en keltisk handelsstation, via romerske påvirkninger til et vigtig by, efter at der blev opført en borg på stedet i det 10. århundrede.

Citadellet er byens hoved turistattraktion, fra citadellet er der en meget smuk panoramaudsigt ud over det smukke landskab. Byen har et klokketårn, der er en del af verdensarvs listens gruppe af disse specielle klokketårne i Frankrig og Belgien. Namur har ligeledes en kendt og meget karakteristisk katedral fra det 18. århundrede.

Den lokale kultur fremmes regelmæssigt i Namur, med interssante begivenheder og festivaler der afholdes for at fejre historiske begivenheder eller den lokale kultur. En af disse unikke begivenheder, du ikke bør gå glip af, finder sted den tredje søndag i hver september. Dette er når “Kampen om den gyldne stylte” afholdes. To hold klæder sig i middelaldertøj, og mens de står på stylter udkæmper holdene drabelige kampe på byen hovedtorv. En international filmfestival er blevet afholdt i Namur årligt siden 1986, og der er også musikfestivaler, der finder sted hvert år.

Hvis du nogensinde har ønsket at udforske Meuse-regionen, er Namur den perfekte mulighed som en base hvorfra du kan begynde at udforske nabobyerne og de smukke naturområder med de mange floder og dale. I Namur finder du naturligvis mange interessante bygninger og museer og der er et livligt byliv med gode restauranter og hyggelige cafeer og pubber.

Seværdigheder i Namur

Namur citadellet

Ingen besøgende må gå glip af det fantastiske Citadel i Namur, der dominerer bakken ved sammenløbet mellem Meuse og Sambre floderne. Den enorme fæstning er ikke bare et stor lokal seværdighed, men er en af Belgiens største seværdigheder. Det er stedet for den ældste permanente bebyggelse i Benelux, og er fortsat den mest omfattende konstruktion i landet med en omkreds på flere kilometer.

Udsigten over Namur og Meuse dalen fra grevenes slot ved citadellets østlige ende er betagende. Der er mange stier og brostensbelagte gader, der fører op til citadellet, og mange flere underjordiske passager inden for fæstningen. Stedet er især smukt om sommeren og det tidlige efterår. Afsæt en hel dag hvis du vil udforske hele citadellet til fods.

Cathédrale Saint-Aubain

Cathédrale Saint-Aubain blev bygget mellem 1751 og 1767 og er den eneste barokke katedral i Benelux samt den eneste katedral i Benelux bygget efter 1559. Den blev tegnet af den italienske arkitekt Gaetino Pizzoni i en blanding af stilarter, der kombinerede senbarok, rokoko og neoklassiske elementer. Den erstattede den tidligere Sankt Albans kirke.

Det Kongelige Teater i Namur

Helt renoveret for et par år siden ligner Det Kongelige Teater i Namur en mindre udgave af Opéra Garnier i Paris.

Halle al’Chair

Konstrueret mellem 1588 og 1590 fungerede Halle al’Chair som Namurs kød- og fiskemarked indtil 1806. Det har siden 1855 været arkæologisk museum. Der er udstillet artefakter fra bronzealderen, gallo-romerske og merovingiske perioder fra Namur-regionen.

Musée des Arts Anciens du Namurois

Musée des Arts Anciens du Namurois, der er indrettet i Hôtel de Gaiffier d’Hestroy fra 1700 tallet, viser mosansk kunst fra det 11 til det 16 århundrede. Et af højdepunkterne er Trésor d’Oignies, relikvier af guld og sølv fremstillet af Hugo d’Oignies i begyndelsen af ​​1200 tallet.

Hospice Saint-Gilles

Regionens parlament i Vallonien har til huse i Hospice Saint-Gilles-bygningen, det tidligere Hospital i Namur. Først nævnt i 1229 blev hospitalet siden genopbygget mellem 1667 og 1724.

Musée Félicien Rops

Musée Félicien Rops er dedikeret til den lokalt fødte maler og illustrator. Rops, der tilbragte det meste af sit liv i Bruxelles og Paris og som er berømt for sine erotiske og makabre tegninger, normalt baseret på religiøse temaer.

Klokketårnet

Bygget i 1388 som en del af bymurene, blev Sankt James tårn Namurs klokketårn i 1746. Det er et UNESCO World Heritage sted.

Musée de Groesbeeck-de Croix

Museum der ligger i en herregård fra det 18 århundrede, der engang tilhørte Marquis de Croix. Dette museum er dedikeret til dekorativ kunst fra det 18 århundrede.

Fêtes de Wallonie

Den tredje weekend i september hvert år er Namur vært for Belgiens svar på Münchens Oktoberfest: 3 dage med næsten uafbrudt overstadig fest i gaderne i den vallonske hovedstad. På trods af landets ry for øl, er det den lokale peket, en række frugtige Jenever, der er emnet under Fêtes de Wallonie.

Andre vallonske byer, som Liège eller Andenne, er også vært for lignende begivenheder, men den største og mest berømte er den, der afholdes i Namur, og symboliserer den vallonske stemning af hyggelighed. Festivalen slutter med et stort fyrværkeri over citadellet.

Château de Corroy-le-Château

Ikke langt fra Namur ligger slottet Corroy er en af de bedst bevarede middelalderborge i Benelux med massive runde tårne ​​og en voldgrav. Slottet blev bygget omkring 1270. Den beboede del af slottet blev ombygget i 1700 tallet. Cirka halvdelen af ​​stueetagen kan besøges. Dette afsnit blev renoveret i 1987 og her kan du se flotte møbler, malerier og porcelæn fra det 17., 18. og 19. århundrede.

Til højre for hovedindgangen har den imponerende spisestue sine vægge helt dækket med hvide marmorplader fra Carrara adskilt af klassiske søjler i sort og grøn marmor. Loftet er fint dekoreret af en række malerier i rammer. Slottet har et par stuer, alle med overdådig dekoration. Den guidede tur slutter med en del af slottet der er bevaret i den oprindelige stand fra 1200 tallet.

Rejser til Namur, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Namur og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Namur Tourist Information Office

Place de la Station
Namur

T: +32 81 24 64 49

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Namur
broken clouds
26.2 ° C
27.8 °
25.2 °
37 %
3.3kmh
78 %
ons
27 °
tors
23 °
fre
21 °
lør
26 °
søn
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Namur
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Namur #iNamur #VisitNamur #Wallonia #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her