Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Nairobi

Kenya

#Kenya Rejser til Kenya Det kan være en udfordring at besøge Kenya, men det er besværet værd. Hvis du aldrig før har besøgt Afrika, så er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Nairobi

Nairobi er hovedstaden og den største by i Kenya, men hvad der gør det unikt er det, du kan finde inden for byens grænser. Det er især Nairobi National Park, som er den eneste nationalpark i verden, der findes inden for en storbys grænser. Tag et kig op i bakkerne, der ligger over byen, og du kan bare se en giraf der stirrer lige tilbage på dig.

Parken byder på Nairobi Safari Walk, som er en af ​​de få “til fods” oplevelser af denne type, der er mulige på det afrikanske kontinent. Denne tur til fods giver dig mulighed for at opleve parkens dyr på tætteste hold. Mere end 400 forskellige fuglearter kalder også denne park deres hjem.

Der er mange monumenter, vartegn og museer at se nærmere på under et besøg i Nairobi. Du kan tage en tur gennem byens rige historie, undersøge, hvordan kulturen har udviklet sig sammen med naturen, eller nyde samtids kunstfortolkninger fra regionale kunstnere. Nairobi National Museum kan også bringe dig ansigt til ansigt med de eneste fulde rester af en homo erectus, som antages at være et af de tidligste fulde eksempler på en oprejst hominide.

National Railway Museum, der ligger lige ved siden af ​​banegården, har været åbent i 40 + år og har tre operationelle damplokomotiver, der kan ses. Der skal ansøges om at se visse af udstillingerne, så planlæg i god tid hvis du vil se alle udstillinger på museet. Karen Blixen Museum er et andet interessant museum, lige ved foden af ​​Ngong Hills. udstillingen er om forfatterens, der skrev bogen Out of Africa, liv.

Nairobi er en by, der kombinerer natur og bykultur sammen er en meget unik måde. Hvis du nogensinde har ønsket at opleve Afrika, kan denne by bare være det perfekte sted for dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kenyas turistkontor

#Touristboard Kenya Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Kenya #visitKenya #iKenya #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nairobi
broken clouds
21.2 ° C
21.7 °
20.9 °
51 %
5.1kmh
75 %
søn
22 °
man
22 °
tirs
25 °
ons
23 °
tors
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nairobi
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kenya #Nairobi #iNairobi #visitNairobi #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her