Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Nador

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Nador

Nador ligger i Marokko ved Middelhavet og er en af de primære kommercielle hubs i regionen for frugt, husdyr, og fiskeindustri. I det sidste årti har byen gjort en indsats for at udvikle nye områder for at tiltrække turister, men indtil videre er byen mere en kommerciel hub end en turistdestination.

Tilbring en eftermiddag (eller to) i Mar Chica

En af de primære steder som er under udvikling i Nador er Mar Chica. Denne smukke bugt er prydet med krystalblåt vand, solrige strande, og mulighed for at slappe af. Derudover findes der en kyststrækning som strækker sig over buget foran Middelhavet, beskytter vandvejene, og tilbyder en unik udforskningsmulighed. Bugten er kæmpestor, så du kan nyde bølgerne, springe i vandet, eller udforske langs vejen.

Hvis du ikke har noget imod en kort køretur, så er toppen af Marokko som adskiller Atlanterhavet fra Middelhavet en ekspansiv nationalpark som også er et besøg værd. Parken befinder sig en kort tur fra Nador når du følger P6209 og det er muligt at køre direkte op til vandet i denne rustikke region. Her kan du også få øje på nogle af de mange færger som sejler fra Melilla til Europa når du ser ud på vandet. Det er det perfekte sted at slappe af på en solrig eftermiddag.

Det er en fantastisk at udforske Mont Gourougou

Mont Gourougou er 900 meter højt og befinder sig i et uudviklet naturområde. Det er derfor det perfekte sted at tage på vandretur og hvis du når til toppen vil du blive belønnet med en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Middelhavet. Denne udsigt er en af de mest unikke i hele verden. Visse områder er lettere udviklede med vandrestier og andre områder bruges til landbrug, så når du tager på udforskning er det bedst at holde dig til de mindre stier.

Oppe på bjerget er der dyreliv i overflod, så husk at medbringe et kamera. Vær dog opmærksom på at der ikke er mange faciliteter, så du skal selv medbringe alt det du vil få brug for. Som du sikkert kan forestille dig er solnedgangene farverige, byens lys storslåede, og den blå himmel smuk.

Har du tænkt dig at besøge Nador i den nærmeste fremtid? Hvis ja, så sørg for at indarbejde de overstående forslag i din rejseplan. Fiskehavnen kan måske byde på nogle gode tilbud, men det er uendeligt mere spændende at udforske de naturlige vidundere i denne smukke region i Marokko.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nador Tourist Information

Délégation Régionale Du Tourisme Nador
88, Avenue Ibn Rochd
62000 Nador

T: +212 (0) 56 33 03 48

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nador
broken clouds
20.1 ° C
20.1 °
18 °
88 %
0kmh
75 %
tirs
27 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
32 °
lør
32 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Nador
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Nador #iNador #visitNador #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her