Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Mykonos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Mykonos

Mykonos By på den vestlige kyst af Mykonos i Det Ægæiske Hav er også kendt som Hora eller Chora Mykonos. Smalle gader snor sig gennem Mykonos By med hvidvaskede huse med smukke farverede døre som fører til kirker og kapeller fyldt med karakter. Tag en tur til Panagia Paraportiani, et nationalt kulturelt monument og kirke med en fantastisk arkitektur; også det gamle venetianske slot eller Kastro på bakken med udsigt over til Hora. Der er også nogle museer i Mykonos By.

Der er aldrig mangel på valg af spisesteder i Mykonos By med masser af caféer, chic restauranter og trendy tavernaer åben dag og nat. I Hora vil I finde mange fine juveler, små boutiques såvel som mange steder, hvor I kan købe souvenirs. Mykonos By lukker aldrig ned om sommeren. Der er masser af barer og natklubber åben hele natten.

Der er mange fantastiske strande på Mykonos, de fleste sandrige grotter, hvor der er et stort udvalg af vandsport og aktiviteter om dagen samt muligheden for at leje solsenge og parasoller. Agios Ioannis betragtes som en af de smukkeste strande øen. Tættest på Mykonos By eller Hora findes Aghios Stefanos strand, som ligger omkring en kilometer fra Troulos og den nye havn i Mykonos. Agrari strand ligger omkring 10 kilometer væk på den sydlige kyst nær Elia, hvor Paranga og Paradise strand helt klart er værd at besøge.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Mykonos – Video

#Mykonos Mykonos Citytour Video   #Mykonos #Greece #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mykonos
clear sky
35.7 ° C
35.7 °
30.6 °
41 %
7.2kmh
0 %
fre
33 °
lør
28 °
søn
26 °
man
26 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Udflugter på Mykonos øen

Mykonos ligger i øgruppen Kykladerne og kaldes ofte ’Vindenes Ø’. Mykonos har kun et begrænset antal områder som egner sig til landbrug og derfor har Mykonos aldrig været en af regionens rigeste øer.

Men noget af din tid på Mykonos bør du besøge en eller måske et par vingårde, for det er der naturligvis på øen ligesom der mange steder på øen hvor du kan støde på en slags glamour som ikke findes noget som helst andet sted i verden

Hvis du er klar til et eventyr, så pak dine mest behagelige sko, fyld et par flasker med vand, og tag en tur til Mykonos for at udforske øens fantastiske must-sees!

Panagia Paraportiani Kirken er fascinerende!

Den mest kendte kirke på Mykonos består af en gruppe af fem forskellige kirker som er blevet sammenlagt til én kirke. Kirkens skarpe, hvide vægge ser ud som om de vokser op fra selve jorden og ligner at de er en del af det naturlige landskab. Kirken bruges regelmæssigt til gudtjenester.

Kirken er omkranset af et større antal butikker og barer og for at gøre det hele endnu bedre, så er det græske køkken på Mykonos fantastisk. En af de bedste steder at spise er Piccolo. Selvom det ikke er et af de fineste spisesteder på øen, så vil du uden tvivl blive imponeret over udvalget af lokale retter. Vi anbefaler en tærte med manouri (lokalt fremstillet prosciutto) fyld, efterfuldt af en krabbe eller skinkeret, afhængig af hvad du foretrækker.

Fortsæt din rejse rundt på Mykonos gennem øens kultur

Mange besøger Mykonos for at nyde strandene, maden, og de smukke solnedgange – og det giver god mening. For at gøre din ferie på øen lidt mere værdifuld, så bør du dog overveje også at besøge nogle af øens museer. Mykonos Folklore Museum tilbyder en rundvisning af en gammel kaptajns hus som stadig er møbleret med almindelige 18. århundredes møbler og nipsting. Derudover kan du her se en samling af interessante gamle instrumenter!

Hvis du er interesseret i at lære mere om øens historie, så kan du tage på Arkæologimuseet for at blive vist rundt i øens gamle kulturer. Her vil du for eksempel kunne se en statue af Hercules, en lang række smykke artefakter, og andre typiske antikke artefakter såsom keramik og søjler. Derudover er der også et underholdende nautisk museum hvor der er en lang række lokale både på udstilling. Uden for bygningen står der et kæmpe fyrtårn. Lenas House er en af øens skjulte perler som giver et indblik i hvordan livet var i Mykonos for et århundrede siden.

Denne smukke ø kan lokke enhver på et besøg. Mykonos er fyldt med dejlig varm solskin, fantastisk mad, og muligheden for at forfølge dine drømme om afslapning.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mykonos #iMykonos #VisitMykonos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mykonos
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her