Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Mostar

Bosnien-Hercegovina

#Bosnia Rejser til Bosnien-Hercegovina Selv i sommermånederne, når turismen er på sit højeste, vil du finde, at Bosnien-Hercegovina ofte bliver overset. Den konflikt, der fandt sted...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Mostar

Det sydlige Bosniens robuste charme kommer til live for besøgende der kommer til Mostar. Beliggende ved Neretva floden blev byen opkaldt efter broen der førte til byen i middelalderen. Den gamle bro der blev bygget i det 16. århundrede er byens mest genkendelige vartegn og et fremragende eksempel på islamisk byggekunst og kultur.

der er utallige festivaler der afholdes i Mostar hele året hvilket giver besøgende mulighed for at deltage i den lokale kultur på forskellige måder. Melodije Mostara er en musikfestival der er blevet afholdt årligt siden 1995. Teaterfestivaler, sommerfestivaler og korfestivaler afholdes også regelmæssigt i byen, med mange af disse festivaller sponsoreret af regeringen.

Der er mere end et dusin kunstneriske institutioner i byen. Du finder ud af at mange af de kulturelle påvirkninger smelter sammen her, øst og vest, syd og nord, det hele er med til at skabe en herligt atmosfære. Du kan lære mere om områdets historie og kultur hvis du afsætter tid til et besøg i Herzegovina museet. Museet blev etableret i 1950 og udstillingerne viser den historiske og kulturelle udvikling i regionen med flere arkæologiske udstillinger.

Museet for den gamle bro åbnede i 2006 og her er der udstillinger der fortæller historien om broen og byen. Resterne af de gamle træbroer der var på stedet inden stenbroen blev bygget kan også ses på museet. Husk også at gå en tur gennem den gamle by her vil du finde en unik atmosfære og få et lille glimt af det lokale liv. Mostar er smuk, betagende og utrolig, du finder ikke en bedre feriedestination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bosnien-Hercegovinas turistkontor

#Touristboard Bosnia and Herzegovina Tourism Authority T: + 387 33 580 999 Social media WEBSITE #BosniaAndHerzegovina #visitBosniaAndHerzegovina #iBosniaAndHerzegovina #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Bosnien-Herzegovina

#Bosnien-Herzegovina #Covid19 Coronavirus status / statistik - Bosnien-Herzegovina Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Mostar
clear sky
37.7 ° C
37.9 °
37.7 °
21 %
4.6kmh
0 %
ons
37 °
tors
35 °
fre
38 °
lør
37 °
søn
38 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MOSTAR
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mostar #iMostar #VisitMostar #BosniaHerzegovina #VisitBosniaHerzegovina #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her