Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Moscow

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Moskva

Moskva har været meget i nyhederne på det seneste, på baggrund af dårlige politiske nyheder, men det ændrer ikke den kulturelle indflydelse byen har. Det er én af de største byer i verden, det er den største indlandsby i verden, og en del af dens unikhed kommer også fra dens store skovarealer indenfor byens grænser. Fra storfyrstendømmet til Kremlen, har byen en række monikere associeret med den, deriblandet „Det Tredje Rom“.

Selvom at rejse ind i Moskva kan være svært for visse folkegrupper på dette tidspunkt, er rejsen til denne smukke og unikke by klart indsatsen værd. Her er et par af de essentielle ting du bør overveje at se under dit ophold i denne nordlige megaby.

Moskva er fyldt med fantastiske muséer

Hvad kan de rigeste mennesker i verden godt lide at samle på? Kunst. Moskva har den højeste procentdel af milliardærer i verden per indbygger, so det giver kun mening at nogle af de største kunstsamlinger findes i denne by idag. Hvis du kun har tid til at besøge ét museum, så anbefaler vi Tretyakov Galleriet. Det er delt op i to bygninger og den indeholder meget sjældne værker af Rublev, en ikonograf fra det 15. Århundrede.

Hvis du har mere tid til at udforske, bor du også tage dig tid til at gå gennem Pushkin muséet. Det er meget lig British Museum i London og her finder du op til flere kopier af berømte gamle skulpturer hen ad væggene på muséet. Der er op til flere verdenskendte malerier, der er på permanent visning, deriblandt Picasso, Cezanne og Monet.

Hvis du bevæger dig ned to mod den Røde Plads, så stop da ved Statens Historiske Museum. Antallet af artefakter i muséet er på flere millioner, og inkluderer relikvier der dateres helt tilbage til præhistoriske stammer, der bosatte sig i området.

Hvad med at opleve det farverige natteliv i byen?

Der er et enormt antal natklubber, restauranter og barer som du kan nyde godt af på din tur til Moskva. Så mange at det er svært at nævne specifikke steder du bør besøge. Uanset din smag, er der altid noget i Moskva for dig. Moskva centrum tilbyder et stort udvalg af natteliv indenfor byen, mens Rublevka tilbyder et mere luksuriøst miljø end de andre områder i Moskva. Nogle af de største natklubber i verden kann findes her!

Hvis du er mere en shopping end en nattelivs ekspert, bør du tilbringe mere tid i Tretyakovsky Proyezd, pga. De mange luksus butikker der kann findes i denne gade. Mange af verdens mest luksuriøse mærker can findes her, uanset om du er ude efter at shoppe eller kigge.

Planlægger du at besøge Moskvas farverige bygninger?

Sankt Basils Katedral er måske én af de mest genkendelige bygninger i verden. Den blev oprindeligt bygget af Ivan den Forfærdelige for at anerkende Kazans tilfangetagelse af mongolerne. Det tog 8 år at bygge og det er faktisk alt man ved om denne bygning. Ingen har nogen information om bygherren, men en populær historie går på at Ivan gjorde håndværkerne blinde, for at modvirke at de senere hen skulle bygge noget, der var mere smukt end denne katedral. Maleriernes mønster kan ses idag og blev tilføjet i 1860.

Resten af den Røde Plads tilbyder også andre unikke seværdigheder. Kazan katedralen var én af de først post-kommunisme forsøg Rusland gjorde for at bringe deres smukke by tilbage til live. Kremlens mur og Lenins mausoleum viser byens historie, mens det Iberiske kapel og Genstandelsesporten bliver anset som hellige steder. Statuen af Pozharsky og Minin repræsenterer de helte der beskyttede Rusland mod en polsk invasion.

Hvorfor ikke også opleve det grønne Moskva?

Med over 100 parker, ser Moskva stor ære i at være én af de grønneste byer i verden. Der er flere haver, pladser og boulevarder at udforske, der understreger byens grønne status, men intet kan sammenlignes med de historiske parker som kan findes inden i byen. Den bedste er Izmailovsky parken, steder hvor Peter den Store tilbragte meget af sin barndom, og som var en kejserlandsby. Der er omkring 20 søer i parken og glem ikke et besøg til Sølvøen.

For at se Opstigelseskirken, gå da til Kolomenskoe parken, som også er et open-air museum, for nogle af de træbygninger der er bygget igennem historien. For et unikt kirkevisit, bør du gå til kirken der er dedikeret til halshugning af Johannes Døberen, som blev bygget af Ivan den Forfærdelige for at mindes hans kroning. Det er en populær sommer park, så vær opmærksom på at der er mange mennesker. Et vintervisit i parken er dog en meget mindesværdig oplevelse.

For en aristokratisk oplevelse, anbefaler vi et visit til Uzkoe. For et familjevenligt miljø, tag til Lyublino park, som tilbyder forlystelser og en spillehal. Lefortovo park er en stor park der er til højre for Yauza floden, og tilbyder mange muligheder hvis du kan lide at udforske. Hvis du vil opleve den mere tilbagelænede del af Moskva, er disse parker et godt tidsfordriv.

Seværdigheder i Moskva

St. Basil’s katedralen

Den berømte St. Basil -katedral blev bestilt af Ivan den frygtelige og bygget på kanten af ​​Den Røde Plads mellem 1555 og 1561. Legenden fortæller, at zaren beordrede arkitekten, Postnik Yakovlev, til at blinde for at forhindre ham i at færdiggøre kirken nogensinde skabt noget for at konkurrere med sin skønhed igen.

(Han fortsatte faktisk med at bygge en anden katedral i Vladimir på trods af hans okulære hindring!) Katedralen blev bygget til minde om Ivan the Terrible’s vellykkede militære kampagne mod Tartar -mongolerne i 1552 i den belejrede by Kazan. Sejren kom på festdagen for jomfruens forbøn, så zaren valgte at kalde sin nye kirke katedralen for jomfruens forbøn på Moat efter voldgraven, der løb ved siden af ​​Kreml. Kirken fik øgenavnet ”St. Basils ”efter” den hellige fjols ”Basil den Velsignede (1468-1552), der på det tidspunkt var enormt populær blandt muskovitterne og endda hos Ivan den frygtelige selv.

I den lille have uden for St. Basil står en imponerende bronzestatue til Minin og Pozharsky, der samledes Ruslands frivillige hær under problemernes tid og fordrev de invaderende polske styrker. De var en interessant duo – Dmitry Pozharsky var en prins, mens Kuzma Minin var en slagter fra Nizhny Novgorod. Statuen blev designet af kunstneren I. Martos og opført i 1818 som byens første monumentale skulptur. Det stod oprindeligt i midten af ​​Den Røde Plads foran det, der nu er GUM -stormagasinet, hvor Minin symbolsk angav Pozharsky, at polakkerne indtog Kreml og opfordrede til befrielse.

Arbat kvarteret

Arbat er et sandt symbol på det gamle Moskva og har for nylig fejret sit 500 -års jubilæum. Dets navn blev først nævnt i bykrønikerne i 1493. I det år blev hele byen opslugt af en frygtelig brand, der blev tændt af et lys i kirken St. Nicholas i Peski, som ligger på Arbat. Denne katastrofe førte til det velkendte ordsprog: ’Et lys rasede Moskva til jorden.’ Men fra anden halvdel af 1700-tallet blev Arbat byens mest aristokratiske kvarter, ligesom Prechistenka.

Det blev ofte beskrevet som St. Germain i Moskva, og den muskovitiske intelligentsia bosatte sig i dette område. Arbat og Prechistenka har meget tilfælles i deres historie og karakter. Der har aldrig været fabrikker her eller arbejdshytter, og der var ingen taverner eller basarer.

Rejser til Moskva, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Moskva og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Moscow Tourist Information Office

Triumfalnaya Square
Moscow

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

City Tour Moscow – Video

#Moscow Moscow Citytour Video   #Moscow #Russia #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Rusland

#Foodie Rusland Foodie Video Mad i Rusland På grund af Ruslands størrelse er køkkenet varieret og afhænger af den region, man rejser til. Inden for landets grænser...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Moscow
broken clouds
12.6 ° C
13.3 °
11.9 °
43 %
5.2kmh
61 %
man
13 °
tirs
7 °
ons
11 °
tors
16 °
fre
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MOSCOW
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Moscow #iMoscow #VisitMoscow #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her