Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Moshi

Tanzania Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tanzania

#Tanzania Rejser til Tanzania Tanzania er et af de bedste lande, hvis man gerne vil opleve det vilde Afrika. Der er enorme vilde strækninger her i...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Moshi

Moshi er beliggende ved foden af ​​Kilimanjaro-bjerget og er landets kaffeproducerende centrum. Rundt omkring i byen og på skråningerne af Kilimanjaro er der store plantager med kaffetæppe, der dækker området.

Kaffe er en grundpille i livet i Moshi, og de sæsonbestemte kaffeauktioner, hvor engros kaffe tilbydes af internationale købere, pakkes og sælges, er en begivenhed, der ikke må gå glip af, hvis du er i byen. Ud over kaffeauktionen er Moshis kafferistingsfabrik en sødelugtende indsigt i produktionen af ​​denne berømte drik. Sukkerplantager er også af central betydning for regionens økonomi og kan ses uden for byen. Kulturelle turismeprogrammer kan arrangere korte vandreture og dagsture til stammer og landsbyer og også ture til nærliggende afgrøder og kaffebønder.

Ture rundt i Moshi by og en tur til kaffeauktionen, der afholdes her, er aktiviteter af interesse for forbipasserende besøgende, men hovedårsagen til, at besøgende kommer til Moshi, er at bestige Mt. Kilimanjaro, bjerget, hvis tykke skyer og sneklædte top tårner ud over landbrugsbyen. Klatreekspeditioner afgår fra byen til Kilimanjaro National Park tidligt om morgenen, før skyerne, der klynges dagligt omkring bjergtoppen, er steget, og når luften er frisk og kølig. Uanset om du er i Moshi for at skalere til toppen af ​​Afrika eller lære mere om kaffedyrkning og produktion, er Moshi et roligt tilflugtssted med rolig fred, hvis stille gader byder på en varm velkomst i smukke omgivelser.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tanzanias turistkontor

#Touristboard Tanzania Tourism Authority Utalii House – Laibon street/Ali Hassan Mwinyi Road P.O.Box 2485 Dar es Salaam, Tanzania. T: +255 22 2664878/9 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Tanzania #visitTanzania #iTanzania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Tanzania
moderate rain
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
94 %
1.3kmh
100 %
fre
29 °
lør
22 °
søn
27 °
man
27 °
tirs
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Tanzania #Moshi #iMoshi #visitMoshi #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Moshi
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her