Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Moroni

Comorerne

#Comoros Rejser til Comorerne Når man tænker på en ø nation og samtidig tænker Afrika, er det normalt Madagaskar, man kommer til at tænke på. Med...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Moroni

Beliggende på de smukke Comorerne, tjener Moroni som ørigets hovedstad. Grundlagt allerede i det 10. århundrede, kan byen findes på den vestlige kyst af Grand Comore øen. På trods af at det er en ø destination, er der forholdsvist langt til de mindre strande omkring Moroni. Du skal til den nordlige del af byen til den lille landsby, der hedder Itsandra, hvis du ønsker at bage i solen. Mens du er der, skal du huske at afsætte tid, så du kan besøge ruinerne af Sultan Palace og det tilhørende fort, der blev bygget i det 15. århundrede.

Moroni er også et fugleobservations paradis. Takket være vulkanen, der står vagt over byen, er der mange fugle på øen og byen hele året rundt. Talrige unikke Comoro arter kan observeres. Inden for det historiske centrum i Moroni finder du mange små gyder og gader, der inviterer dig til vandreture. Flere moskeer kan findes der, Badjanani-moskeen er den mest fremtrædende. Det blev bygget i 1400 tallet. Den gamle Fredags moske er en anden populær seværdighed.

Der findes natklubber for de festsyge, et par indkøbscentre for de shopping interesserede og for historisk og kulturelt interesserede er det historiske og litterære museum en mulighed. Uanset hvad du vælger, vil du sikkert være enig i, at Moroni er en fantastisk destination, der vil invitere dig til at bruge mere tid der, måske mere end du har ved dette besøg – men så er der jo en undskyldning for at vende tilbage.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Moroni Tourist Information

avenue de Strasbourg
9999 Moroni
Comoros

T: +269 773 78 16

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Comorernes turistkontor

#Touristboard Comoros Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Comoros #visitComoros #iComoros #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Moroni
light rain
25.9 ° C
25.9 °
25.9 °
81 %
2kmh
13 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
28 °
lør
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Moroni
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Comoros #Moroni #iMoroni #visitMoroni #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her