Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Moron

Cuba

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Moron

Moron ligger i det centrale Cuba og er stedet at besøge, når du vil opleve livet på en autentisk måde på denne caribiske ø. Det er den ældste af byerne i dens kommuner og er tæt på feriestedssamfund som Cayo Guillermo og Cayo Coco.

Når du har sat foden i dette samfund, føles det som om du er rejst tilbage i tiden. En af de bedste attraktioner i byen er en chance for at køre et operationelt damptog. Under turen skaber lokale musikere en festlig atmosfære, der giver den perfekte sightseeingmulighed.

En anden fantastisk måde at se byen på er via hesteryg. Mange af hotellerne og resorts i området booker altomfattende dagsudflugtsmuligheder til Moron, der inkluderer denne mulighed. Du kan også besøge alene og tale med en lokal sælger om lejetid på en hest om morgenen. Du vil gerne udforske om morgenen, fordi eftermiddagen bliver varm og perfekt til tid på stranden.

For at udvide din tur i byen, skal du sørge for at besøge sukkerrørsmuseet for at få et glimt af, hvordan det lokale liv udviklede sig i dette centrale område på Cuba. Der er en krokodillefarm, som også kan turneres.

En af de bedste oplevelser, som Moron tilbyder, er dog en tur igennem er laguner med speedbåd. Charter en båd, og kør gennem racerløb gennem området, og skab dine egne bølger, mens vinden krøller dit hår.

Moron ser ud til at sidde fast i 1920’erne. Det gør det til en interessant og spændende mulighed for at udforske under din næste cubanske ferie.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Morón
broken clouds
26 ° C
26 °
26 °
87 %
2.9kmh
61 %
tirs
30 °
ons
31 °
tors
30 °
fre
29 °
lør
24 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Moron
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuba #Moron #iMoron #visitMoron #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her