Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Montreux

Schweiz Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Schweiz

#Switzerland Rejser til Schweiz Der er mere at se i Schweiz end snedækkede bjergetoppe, smukke grønne dale, og gemte hytter, selvom der er mange af dem. Landet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Montreux

Montreux ligger ved den verdensberømte Genfersø ved foden af ​​Alperne og har været et vigtigt samfund siden romertiden. Montreux ligger på den vigtige romerske vej, der gik over Simplon passet. De solrige bjergskråninger giver muligheder for at dyrke landbrug, som har været en vigtig del af lokal økonomi siden 1100 tallet.

Der er mange seværdigheder at se i Montreux, der er historisk betydningsfulde for Schweiz, men ingen af ​​dem er så smukke som Chateau de Chillon. Alperne fungerer som baggrund for de fantastiske spir, der synes at strække sig ind i himlen.

På Musee de Montreux er en række romanske fund udstillet, samt tidstypiske møbler, gadeskilte og endda badekar.

En del af en oplevelse i Geneve er at nyde de rustikke landmåltider, der har været nydt i Montreux gennem generationer. Der er ikke noget bedre sted at gøre dette, end hos Montagnard, der har serveret måltider i Montreux siden 1928. Stedet er indrettet i en schweizisk hytte, der oprindeligt blev brugt som stald. Menuen er sæsonbestemt og råvarerne er lokale.

St. Vincent kirken ligger blandt vinmarker på bjergskråningen. Denne gamle stenkirke bruges stadig til gudstjenester. Herfra er der en fantastisk udsigt over Genevesøen.

Chatelard slottet ligger lige ved havnefronten i Montreux. Det er et lille slot der er historisk vigtigt. Det ligger på en bjergskråning og er opført i romansk stil.

Hvis du tilfældigvis er i Montreux i juli kan du opleve den årlige Jazz Festival. Den har været afholdt hvert år siden 1967 og er en af ​​de bedste jazzfestivaler i verden.

Rejser til Montreux, Schweiz

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Montreux og Schweiz.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Montreux Tourist Information Office

Grand-Rue 45
1820 Montreux

T: +41 848868484

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Schweiz turistkontor

#Touristboard Switzerland Tourism Authority Morgartenstrasse 5a CH-8004 Zurich Switzerland T: 00800 100 200 29 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Switzerland #visitSwitzerland #iSwitzerland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Schweiz

#Schweiz #Covid19 Coronavirus status / statistik - Schweiz Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Schweiz

#Foodie Schweiz Foodie Video Mad i Schweiz Det schweiziske køkken har en tendens til at være sammensat af tyske, franske og italienske påvirkninger. Måltider har en tendens...
FAQ Wiki og fakta om landet

Schweiz i historiebøgerne

#History Schweiz historie video Historie kort fortalt Keltiske stammer var nogle af de første kendte indbyggere i Schweiz. Julius Cæsar og hans romerske hære invaderede området og...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Schweiz valuta, Frank

1 Franc = 100 centime/rappen/centesimo 5, 10, 20 centime/rappen/centesimo 0,5, 1, 2, 5 Franc10, 20, 50, 100, 200, 1,000 Franc   Swiss National Bank#Switzerland #Franc #chf #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Montreux
scattered clouds
26.2 ° C
27.1 °
25.2 °
67 %
4kmh
40 %
ons
26 °
tors
28 °
fre
21 °
lør
27 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Montreux
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Montreux #iMontreux #VisitMontreux #Switzerland #VisitSwitzerland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her