Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Montpelier

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Montpelier

Den mindste statshovedstad i Amerika er virkelig ret kompakt med sin befolkning på omkring 10.000. Alligevel er det Montpeliers lille byfølelse og intime natur, der gør det til et populært feriemål med forskel, for ikke at nævne den naturskønne grønne baggrund af bakker og overflod af historisk arkitektur.

Bosættelsen af ​​Montpelier begyndte i slutningen af ​​1780’erne, og i 1805 blev byen hovedstaden i Vermont og blev officielt indarbejdet det følgende årti. I dag er bybilledet stadig noget domineret af det temmelig iøjnefaldende Vermont State House, der leveres komplet med en skinnende guldbladkuppel og imponerende søjler og foran en kæmpe trappe.

Hjørnet af Main Street og State Street er et godt sted at tage turen, hvis du begynder at føle dig peckish, da her finder du et særligt godt udvalg af spisesteder.

At være sådan en lille by betyder, at turister normalt ikke bruger meget tid i Montpelier, og turistinfrastrukturen er ret grundlæggende. Der er dog et par attraktioner, der tilføjer interesse for byen og byder besøgende velkommen hele året rundt. At være temmelig kompakt betyder, at downtown Montpelier er ekstremt let at gå rundt, og dette er den ideelle måde at lære denne spændende by at kende. I sommermånederne er den udendørs pool på Recreation Field et populært tilholdssted for lokalbefolkningen, mens de bosiddende sportsbaner her ofte bruges til baseball, fodbold og amerikansk fodboldkamp.

På City Hall Auditorium Arts Center på Main Street injicerer Lost Nation Theatre mere end sin retfærdige andel af kultur og blev etableret mod slutningen af ​​1980’erne, hvor det regelmæssigt er vært for skuespil, musicals og en række komediespil. Bare en meget kort gåtur væk er Savoy Theatre, hvor hovedsageligt uafhængige film vises regelmæssigt med siddepladser i vintage stil og masser af popcorn. Du kan også godt lide at fange en af ​​turistbusserne og besøge Morse Farm Sugar Works i den nordøstlige udkant af byen for at prøve de forskellige forskellige sirupper, der produceres her.

Vermont State House er bestemt centralt for lokal turisme, og de gratis guidede ture på halv time anbefales og er ekstremt populære. Bag Capitol tager et skovspor dig væk fra politik og regeringsspørgsmål og giver dig mulighed for næsten øjeblikkeligt at fordybe dig i ægte Vermont-natur. I udkanten af ​​Hubbard Park og kun en kort afstand direkte nord for State House ligger Hubbard Park Tower. Dette temmelig uventede stentårn er virkelig et must-see, især hvis du er parat til at klatre op til toppen og nyde en enestående udsigt over omgivelserne fra det højeste punkt i Montpelier. Om vinteren, når vejret bliver koldere og sneen kommer pålideligt, leder lokale børn ofte til denne bakke med deres slæder.

Museumsbesøgere vil snart indse, at Vermont Historical Society Museum er byens eneste rigtige tilbud, der falder ind under denne kategori. Dette museum ligger i den fransk-inspirerede pavillonbygning og lige ved siden af ​​Vermont State House og er fyldt med interesse og information om ‘Vermonters’. Yderligere museer ligger uden for byen i nærliggende Vermont byer som Cabot, Calais, Northfield, Randolph og Stowe, mens du for kunstgallerier kan overveje at tjekke TW Wood Gallery og Art Center på Barre Street og Vermont Crafts Council på Main Street. , som begge ligger i centrum af Montpelier.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Vermont Tourism

Tourism In State of Vermont

T: +1 800 837 6668

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Montpelier
scattered clouds
-7.7 ° C
-5.6 °
-10.6 °
72 %
0.5kmh
30 %
tirs
-0 °
ons
3 °
tors
4 °
fre
6 °
lør
-7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Montpelier
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Montpelier #iMontpelier #VisitMontpelier #Vermont #VisitVermont #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her