Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Montgomery

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Montgomery

Montgomery ligger ved Alabama-floden, som gav en praktisk havn til forsendelse af gods, såsom bomuld. Borgerrettigheder og lighed har længe været forbundet med hovedstaden, hvoraf den største del var den berømte og vellykkede busboykot fra 1955 af Rosa Parks. Turister, der ønsker at lære mere om denne periode og begivenhed, finder det veldokumenteret i et dedikeret museum. En yderligere Civil Rights-protest blev afholdt i midten af ​​1960’erne med en march mellem Selma og Montgomery ledet af Martin Luther King Jr.

Wynton M. Blount Cultural Park fungerer som et vigtigt rekreativt rum i byen, og det er her, hvor den berømte Alabama Shakespeare Festival finder sted, der blev etableret i 1922. I dag lægger festivalen på over 400 forskellige forestillinger og tiltrækker over 300.000 besøgende, hvilket betyder, at efterspørgslen efter hotelværelser kan stige i løbet af denne periode.

Med en virkelig lang og tiltalende liste over turistattraktioner forsøger Montgomery bestemt at imødekomme sine besøgende, uanset årstid eller vejr. Hvis du er på ferie i Alabamas hovedstad og har medbragt dine børn, vil de helt sikkert sætte pris på at blive taget for at se de mange store og eksotiske dyr, der bor i Montgomery Zoo på Coliseum Parkway, hvor vandcykler ved søen og Zoofari Skylift-turen er særlig højdepunkter.

Hvis du blot ønsker at gøre dig bekendt med dine nye omgivelser og møde de indfødte, anbefales et besøg i det trendy Alley Station-distrikt. De, der har til hensigt at se her, vil snart indse, at dette distrikt let kan udfylde flere dage med sine rigelige seværdigheder, der bare venter på at blive udforsket ordentligt. For en aften ude vil Capri Theatre på East Fairview Avenue og Davis Theatre for Performing Arts på Montgomery Street begge forpligte sig med deres meget anstændige udvalg af shows. Sportsfans kan godt lide at tjekke det enorme New ASU Stadium på University Drive North, som blev afsluttet i 2012 for en pris på over US $ 60 millioner. Baseballkamp finder regelmæssigt sted på Paterson Field-mødestedet på Madison Avenue og på Riverwalk Stadium på Coosa Street, og i Motorsports Park på North Belt Drive finder der ofte spændende trækløb sted.

En af byens vigtigste og mest bemærkelsesværdige vartegn er Alabama State Capitol Building, som ligger på den nordlige side af Montgomery centrum, tæt på Centennial Hill-området. Capitol stammer fra midten af ​​det 19. århundrede og har en elegant græsk revivalfacade komplet med en enorm lanterne og kuppel og byder besøgende velkommen mandag til lørdag med sine guidede og selvstyrede ture. Bare et par gader væk ligger det iøjnefaldende Montgomery Rådhus, der ligger tæt på Court Square Plaza Shopping Center og var berømt vært for begravelsen af ​​countrymusiklegenden Hank Williams i 1953, med omkring 20.000 sørgende på gaden udenfor.

Old Alabama Town, der er hjemsted for mere end 50 historiske bygninger, dækker omkring seks blokke og ligger i centrum af Montgomery, hvilket er perfekt til sightseeing. Andre steder inkluderer yderligere steder Civil Rights Memorial på Washington Avenue, King Memorial Baptist Church på Dexter Avenue og Alabama Governor’s Mansion på South Perry Street, der stammer fra begyndelsen af ​​1900’erne og har været ejet af staten siden midten af 20. århundrede.

Museerne i Montgomery er bestemt interessante og har tendens til at koncentrere sig om liv og bedrifter fra berømte tidligere beboere i byen. På Hank Williams Museum på Commerce Street hædres denne countrymusiklegende, mens Scott og Zelda Fitzgerald Museum på Felder Avenue fejrer disse berømte forfatteres liv (Scott skrev berømt ‘The Great Gatsby’ i begyndelsen af ​​1920’erne, blandt andre romaner ). Borgerrettighedsledere Vernon Johns og Martin Luther King Junior huskes begge på Dexter Parsonage på South Jackson Street, og borgerrettighedstemaet og kampen for ligestilling fortsættes på Rosa Parks Library og Museum på Montgomery Street. For fin amerikansk kunst fra det 19. århundrede og fremover, overvej at besøge Montgomery Museum of Fine Arts på Museum Drive, hvor dette galleri bliver vurderet som et af de bedste og de ældste, Alabama har at tilbyde.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Alabama Tourism

Alabama Tourism Department
The Official Travel Site of Alabama

T: +1 (334) 242 4169

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Montgomery
clear sky
21.3 ° C
23.3 °
19.5 °
93 %
1.5kmh
1 %
tirs
34 °
ons
34 °
tors
29 °
fre
30 °
lør
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Montgomery
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SweetHomeAlabama #Montgomery #iMontgomery #VisitMontgomery #Alabama #VisitAlabama #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her