Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Montevideo

Uruguay Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Uruguay

#Uruguay Rejser til Uruguay Uruguay befinder sig langs den sydøstlige sydamerikanske kyst. Landets placering mellem Argentina og Brasilien har blandt andet gjort, at de fleste aktiviteter finder...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Montevideo

Montevideo er den mest sydlige hovedstad på de amerikanske kontinenter. Byen befinder sig på Rio de la Plata og er hjemsted for utallige fantastiske landmærker og arkitektoniske vidundere.

Her kan du finde alt fra neoklassiske vidundere til moderne bygninger, med mulighed for at besøge Palacio Salvo og Constitution Plaza, hvor du kan lære lidt om den lokale historie samtidig med, at du nyder byens moderne faciliteter.

Når vejret er fint bør du lægge turen forbi Parque Prado, som byder på flere end 260 hektar åben plads, samt fire pergolas, otte kupler, og 12.000 roser importeret fra Frankrig. Parken er også udstyret med to museer og en japansk have.

En anden interessant destination er Parque Rodo, som har et fransk design som vil kunne få enhver til at føle, at de er i Frankrig. Parken er hjemsted for adskillige monumenter og en kunstig sø. Derudover byder den også på et børnebibliotek.

Der ligger adskillige fæstninger rundt omkring i Montevideo. Disse bygninger bevidner byens kolonialske historie. Fortaleza del Cerro byder på en smuk udsigt over den lokale bugt og nu til dags er den endda hjemsted for et militærmuseum. Bygningen har været klassificeret som et nationalmonument siden 1931.

Det lille Punta Brava fyrtårn blev bygget i 1867 og er det perfekte sted at gå en eftermiddagstur.

Montevideo er en by som byder på utallige åbne pladser men alligevel ikke går på kompromis med intime oplevelser. Hvis du er på udkig efter en autentisk by hvor du virkelig kan opleve den lokale kultur på din egen måde bør det være din næste feriedestination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Montevideo Tourist Information

Av. 18 de Julio 1373
11200 Montevideo

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Uruguays turistkontor

#Touristboard Uruguay Tourism Authority Ministerio de Turismo del Uruguay Rambla 25 de agosto esq. Yacaré T: 1885 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Uruguay #visitUruguay #iUruguay #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Montevideo
broken clouds
8.8 ° C
8.8 °
8.8 °
66 %
6.7kmh
75 %
tirs
9 °
ons
9 °
tors
10 °
fre
13 °
lør
9 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Montevideo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Uruguay #Montevideo #iMontevideo #visitMontevideo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her