Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Montego Bay

Jamaica

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Montego Bay

Montego Bay ligger på Jamaicas nordvestlige kyst og er landets næststørste by. Montego Bay er tilfældigvis også en af ​​Caribiens hotteste destinationer. Mange store krydstogtskibe inkluderer Montego Bay på deres liste over anløbshavne.

Montego Bay er fyldt med spændende charme. Der er masser at se og gøre under et besøg på øen. Spisning, dans, sightseeing og shopping er blandt de populære valg. Montego Bay huser også nogle af verdens største naturattraktioner.

På Half Moon Cove har turister mulighed for at lege og svømme med delfiner i deres naturlige miljø. En delfinsvømmelse kan være en oplevelse, der er en gang i livet.

Længere inde i landet er Croydon Plantation åben dagligt. På Croydon Plantation kan gæsterne opleve den travle aktivitet, der finder sted på en plantages grund. Ananas og en bred vifte af citrusfrugter høstes dagligt.

Canyon River Whitewater Rafting tilbyder daglige udflugter. Turister kan tage en tømretur ned ad Canyon River, som passerer gennem en uberørt regnskov. Børn på fire år og derover er tilladt på raftingture. Alle ture inkluderer frokost og drikkevarer. Dette er en glimrende måde at se en helt anden side af Montego Bay på.

Sejladsvirksomheder, der tilbyder udsøgte undersøiske ture. Den halvt nedsænkede båd har store glasvinduer, der giver turister mulighed for at se havet fra en ny vinkel. Gæster til Montego Bay kan forblive tørre, mens de oplever et farverigt udvalg af fisk, hajer og andet vandlevende liv.

Windsor Caves er en af ​​Montego Bay, Jamaicas hotteste turistattraktioner. De enorme huler er tilgængelige for erfarne spelunkere, selvom andre turister er tilladt op til rebet. Vovede rejsende kan se store flagermus hænge fra hulens loft og fantastiske kalkstenformationer. Windsor Caves kan prale af landets største flagermuspopulation, og flagermusguano bruges på mange af plantagerne som gødning.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Montego Bay
few clouds
27.9 ° C
27.9 °
26 °
74 %
1kmh
20 %
lør
29 °
søn
29 °
man
29 °
tirs
30 °
ons
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MontegoBay
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Jamaica #MontegoBay #iMontegoBay #visitMontegoBay #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her