Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Monschau

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Monschau

Monschau med cirka 13.000 indbyggere er en historisk by i Eifel bjergene, der ligger kun 2 kilometer fra den belgiske grænse. Historisk er byen kendt som Montjoie, men navnet blev ændret til Monschau i 1918.

Byen slap ubeskadiget gennem 2 verdenskrig og det en af ​​de smukkeste byer i Rheinland -regionen, eller måske i Tyskland. Byen lever af turisme og her er masser af hoteller, restauranter, caféer og souvenirbutikker.

Monschau historie

Først nævnt i 1198 udviklede Montjoie sig omkring slottet, bygget i 1200 tallet. Fra 1433 blev slottet sæde for hertugerne i Jülich. Byen blev belejret og plyndret af kejser Karl V af Habsburg i 1543. Hertugdømmet Jülich overgik til huset Pfalz-Neuburg i 1609.

I 1795 blev regionen annekteret af Frankrig som en del af Roer regionen, med Aachen som hovedstad. Byen blev tildelt Preussen af ​​kongressen i Wien i 1815 og blev hovedstad i distriktet Montjoie.

Seværdigheder i Monschau

Monschau er et dejligt sted, der ligger i de kuperede skove. Der er ingen specifikke attraktioner. Det charmerende ved byen er de smalle gader med bindingsværkshuse, udsigten over den lille flod Rur og det fantastiske panorama fra de omkringliggende bakker.

Det meste af middelalder borgen er ruiner, men der er et vandrehjem i en af de tidligere borgbygninger. Dele af voldene og mange defensive tårne ​​kan ses overalt rundt omkring i byen.

I centrum af byen skal du bemærke Rote Haus, et enormt barokt byhus der tilhørte en lokal adelsfamilie. Fire af de otte niveauer kan besøges og er overdådige. Det første værelse til venstre, når du kommer ind, er fyldt med malerier i trompe l’oeil (rammerne er malet på væggen).

Rejser til Monschau, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Monschau og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Monschau Tourist information

Monschau Touristik GmbH
Stadtstraße 16
52156 Monschau

T: +49 2472 8048 0

www: Website Link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Monschau
overcast clouds
20.9 ° C
24.1 °
20.4 °
74 %
2.1kmh
100 %
fre
20 °
lør
23 °
søn
23 °
man
23 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Monschau #iMonschau #VisitMonschau #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Monschau
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her